Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Mossi, slagao sam te a i kratko pamćenje imam... Taj komplet sa slike sto si okačio je oko 300€ :takoje: :takoje:...

mossi

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Imam one kupovne, ali evo preko vikenda sam ovako na veslo, pa mi ništa nije falilo.. ima da uštedim 300 evrića .. i potrošim na gluposti ..  :rofl2: :rofl2:

SMT

Ne znam kako sam došao do cifre od 120/150€ ali evo me razuverise...

maverick

Prije par godina Vlada je bio na sajmu u Zagrebu i tad sam ih vidio...sipka se mogla i motati i zakretati...ali je cijena i tad bila paprena....A ipak kad se skine...sve je bilo povelik komad...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Oni tvoji su ok, medjutim samo im 2 kom ostalo...

No

Imam najjednostavnije nosače štapova za čamac, što mogu biti.
Sigurno se mogu napraviti ljepše, kvalitetnije i komplet od rostfraja, ali funkcionalnost je sasvim ok.

Ispod je leptir matica kojom se dotegne.
Naravno da može lijevo, desno, gore.

SMT

Ove rupe na dasci su ti za nosače? Ili?

No

Misliš na onu širu , ne to je za crijevo od goriva. Rupa za nosač je debljine ove šipke od nosača. Ova bijela rupa je nosač za odložiti štap kad ulovim ribu.

SMT

Hoću sebi nešto da rešim za to malo puta sto pecam stacionirano... Pecam ko i Mossi, na veslo otprilike, pa me okolina zajebava...

Kad vidim ove kupovne, meni se to definitivno ne isplati... Nekako mi lakše za te pare kupiti novi štap ili mašinu...

No

Ovo ti nije problem za napraviti.
Možeš demontirati kad hoćeš. Staviš i skineš za čas.

retfala

Takve trazim...nasao sam na njuskalu slicne...odlico izgledaju...ali lik trazi 100e po komadu a rucni rad...preskupo

SMT

Citat: No  u Rujan 04, 2018, 17:15:46
Ovo ti nije problem za napraviti.
Možeš demontirati kad hoćeš. Staviš i skineš za čas.

Kako je to za kontru? Jesi brz kad izvlačiš štap iz njih? Jel im vidiš neku manu?

No

Samo potegneš gore, tj lupiš kontru i štap iziđe iz nosača bez ikakvih problema.
Ne vidim im nikakvu manu. 

No

SMT

Ček ček, da bolje ukapiram... na zaokruzenom delu je zglob? Pri kontri nosač se sa štapom pomera u polozaj strelice?

Sent from my iPhone using Tapatalk