Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

maverick

Sakrio lopina matora...jos je i r-t dobio nosace...sta da vam kazem...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

maverick

ti se ne javljaj upao si u kombinaciju ni kriv ni duzan  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

alexdja

Dobro i kvalitetno izgleda! :thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Tićo

Tunjo meni se čini da si rekao da više nikada nećeš uzimati takve nosače, izgleda da si prebolio štap  :icon_thumleft:

retfala

Istina!!! kamen se mjenja sa godinama pa tako i ja :toothy12: jebeš čovjeka koji ne može promjeniti mišljenje :icon_biggrin: nakon što sam pregledao stotine raznoraznih nosača i bio spreman platiti 200e za 4kom maverick me nagovorio ponovo na ove jer je uspuio riješiti "osigurač" koji nedozvoljava da štap iskoči iz nosača. Nosači su strašno čvrsti jer su od inox žice debljine 8mm

Tićo

Dobro je što je od žice od 8mm, baš me interesuje taj osigurač  :icon_scratch:

retfala

to je riješio sa gumom na kraju štapa. jako jednostavno , napravio je jednu za probu kad namontiram držače i postavim osigurač i štapove u njih slikat ću da se sve vidi.

maverick

Ovako čvrsti nosači nisu ni slični onim kupovnim, nema cimanja, nema rada kad riba otpeca plus ta sigurnosna guma koja se moze napraviti za sve nosace slicne ovim je sasvim dovoljna sigurnost  :thumbsup:

Darko

ajde stavite sliku tog patenta sa gumom :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Jednostavna trakica debele gume duzine 7-8 cm koja na krajevima ima probusene dvije rupe i samo se navuce...na nosac...jednostavno a funkcionalno, stima na sve nosace tog tipa...jedino se rupe buse ovisno o debljini samog nosaca

Rajo

a da pitam i ja nešto  :icon_biggrin:
Dali je ovaj dio što ima 4 rupice za montažu trebao biti tako male površine il je slučajno tako ispalo ? Čini mi se premale površine  :icon_scratch:

alexdja

Meni je drago da su svi počeli da koriste gumu za bezbednost! :toothy9:
       Nema više divljeg bučka. :no: