Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bas gumice  :icon_biggrin: Rajo tako ispalo...ide podloska veceg promjera s druge strane...ovo je cisto da bude lijepo odozgo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Citat: Rajo  u Ožujak 18, 2013, 20:02:05
a da pitam i ja nešto  :icon_biggrin:
Dali je ovaj dio što ima 4 rupice za montažu trebao biti tako male površine il je slučajno tako ispalo ? Čini mi se premale površine  :icon_scratch:
Rajo jedino ako misliš na big game onda staviš 100x100 pločicu ko mario,samo neznam di ju bude ušarafio tolku al dobro on zna!

maverick

Nista se ne sekiraj i samo te molim javno pred svima, da moji budu bar jedan posto ljepsi nego oni od retfale  :toothy12: cisto da mu mast vadim  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

e al i ja pogodim da pitam  :BangHead:

IVEK 85

Znači ipak ljepota prije funkcionalnosti znao sam da si šminka! :occasion14: što prije pošalješ prije če bit gotovo,hebeš stoper!

maverick

Nije zurba...slacu ovih dana.. :thumbsup: sam kad parkiram pored njega da se ovi moji bar malo vise sjaje  :toothy12: :toothy12:

IVEK 85

Ja cjelo vrjeme mislim da vi to šrafite na bok čamca,a sad mi sinulo da se to šarafi iza na klupu kod motora il se varam,jer nije mi bilo jasno 100x100 il se varam?

maverick

tako je, na zadnju klupu  :thumbsup:

IVEK 85

onda neku gumu izreži i podmetni ispod ploče jer pretpostavljam da je zadnja klupa ujedno i komora a moraš ju bušit!

maverick

Greys

A di i kakve nosače imate samo za odložit štap, dakle ne kao ovaj zadnji za pecanje?

maverick

Imas na prvoj strani, Ivek pravio  :thumbsup:

Greys

I di ga prišarafiš a da ti nesmeta pored sveg ostalog, sonara ?  :icon_biggrin:

maverick

ma ne smeta, shark ima one dvije tube u coskovima koje su povezane kadicom gdje ide motor

Greys