Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

No

:hello2: Evo je krenula curit. 2 cm na sat,znači 48 cm dnevno. Eto je do srijede na 300 il niže ako ne bude nekih novih  :uf: padalina.
Čekam taj dan da isprobam CD BR  8,3   10-35.Danas sam završio svoj, Harliyev završen u noći sa subote na nedjelju.  :ok:

No

:uf:  :uf:  :uf: evo je opet dolazi voda.  :BangHead:   :no: ne sviđa mi se to ni malo

ljuska

mislim da možemo zaboraviti ovu godinu :crybaby2:

pajdo77

Lijepo sam ti negdje prije rekao da dođeš kod nas. Ovdje što god naraste i opadne za dva dana. Ako raste u Miholjcu još komotno možeš pecati dan-dva u Osijeku,kad dođe val u Osijek na bicikl pa bjež do Miholjca,tamo već opada. Dakle možeš pecati gdje god hoćeš samo od takvog pecanja odpadoše noge :stripii:

No

Citat: ljuska  u Studeni 21, 2016, 01:30:53
mislim da možemo zaboraviti ovu godinu :crybaby2:

:no: Ima još do nove godine dosta.  Je da je sava trenutno kao more, al i na moru ljudi pecaju. Odoh  u srijedu il četrvrtak. kuhat će se sekelji gulaš, varat će se bucovi. potrošit će se par dana boravka uz vodu onako u leru.  :ok:

DIDAPATAK

..na Savi nikad nisam pecao...i onako me pecanje baš nejde..a sekelji pravim skoro ovako..

..samo bez zaprške..stavim malo više luka, kašiku slatke paprike više i kuham dok nezgusne  :ok:
.. :baba:
P.S..sekelji mi dobro ide  :stripii:

No

:uf: Kad bi evo s novom godinom htjelo doć metar-dva vode i sa sobom donijet temperaturni plus,čini mi se da bi se iskašljao na brzinu.    :stripii: :stripii:

No

:mt1032: Evo Save preko glave  :dontknow:
Bit će u ponedjeljak,ako se bude moglo proć- obala,glista,som.  :ok:
Ne znam jel rano, al mogao bi zaigrat i bucov.  :ok:
Površina, uvale, spoj mirne i "kuhane" vode, glavinjare,vobleri,kašike,kastmasteri.  :ok:

Juzba

Da, trebalo bi probati soma na ovu vodu, nikako da se nagovorim
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ps

Prošlu subotu, Daljska krivina, pet čamaca, trojica na obali, meni:gliste, mrmci, kederi...
Rezultat, nitko-ništa. :tongue3:   

pajdo77

Još je relativno hladna voda,nije on aktivan. Sad jedino sa sonarom proći moguće terene pa pogledati,bez njega to je već lutrija naletjeti na brku

ivan 84

Digo se brko proslu tjedan na savi uz obalu! Neki su vec i ulovili prve... ;D
I tata bi sine...

ljuska

u ovo vrijeme na savi mi najbolji ulovi soma več godinama samo dok je primjeren vodostaj

majstor

Staro je pravilo da som kreće kad Vrba zalista. Ali pravila više ne vrijede... :bye: