Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Mlaka....nadam se da će izdržati. 

No

:hi: Svako jutro kad se dignem, gledam vodostaj.
Jutros je kuglica izvanrednog stanja u Jasenovcu, prešla u boju izvanrednih mjera obrane od poplave.
Dugo će trebati da ta kuglica dođe do zelene boje koja označava normalno stanje ali raduje svaki onaj centimetar vode koji opada.
Još uvijek se nadam da će ljudi tamo proći kroz ovo bez neke katastrofalne štete.
Čujemo se svaki dan.

Kad ova nepogoda prođe, nastradat će jedan prasac koji je već bezeciran.   :ok:

VELJO

ja imam neki loš osjećaj da poplave nisu gotove za ovo proljeće, sad opada, ali kad otvore ustavu i krene voda iz polja jako će usporiti opadanje vode, a slijede još proljetne vode! tako da i nisam nešto optimističan! Sve me jako podsjeća na 2014 samo što je nakon topljenja snijega bilo manje vode.
Nadam se da nisam u pravu!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

No

:hi: Malo po malo, mic po mic, i evo jeseni, a vodostaj Save kao u bećarcu - začas skoči gore a dole ide sama.
Nadam se da će se uravnotežit kad bude trebalo  :stripii: :stripii:

No

:uf: Slabo to nešto ide gore u zadnje vrijeme   :stripii: :stripii:  ali ipak izgleda da će doći nešto vode.
Samo da je ne bude previše,  kao prošle godine :icon_scratch:

kuka

Bio u nedjelju do Save. Mjesto na kojem spuštam čamac ostalo je dvadesetak metara od korita.   Sa solidnim štapom bi mogao zabaciti na drugu obalu. Nisam ju nikada vidio tako nisku. Ljeti zna pasti ali ovako.... Od ljeta nije bili kiše
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

No

Dolazi voda   :hello2:
Upravo  po mojoj želji, i vremenski i količinski  :ok:

:hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

ljuska

to me veseli  bio neki dan s kolegom imali odličan ribolov ali za spustit čamac muka ne znam jel gore po niskom vodostaju ili visokom nadam se nečem između :stripii:

kuka

U 5 dana Sava narasla 4,4 metra...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Sad ljuska moze normalno spustiti čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

:stripii:šta spustit čamac sad doplovim do Save ,iz Bjelovacke u Česmu pa u Lonju i eto me u Savi stanem kod No on me ljepo nahrani ulovim koju ribu i polako kući

No

:stripii:

Dok stigneš stići ću i ja

No

:uf: Eno je Sava opet luduje, u dva dana skoro 4  metra gore.   :icon_scratch:

ivan 84

No, sad će smuki treba ić!  :D
I tata bi sine...

maverick

A kao do sad vam nije išao  :stripii: ako si ti krivac za one slike sto mi je deminer pokazao  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"