Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Došlo 4 metra i još će doći. Neka je i nek smuđev mrjest uspije     :ok:

No

"Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 120 dana.
Osim ako ste sigurni da želite odgovoriti, molimo vas da razmislite o započinjanju nove teme"

Prvo da se posvađam s umjetnom inteligencijom; vodostaj  Save je vječna tema   :pirate:   :oussama-bin-laden:

:stripii:

A sad o tom vodostaju-došlo je 180 cm za sad- nek dolazi, nek se rita i izrita dok se vratim sa jadrana.

Pravomoćno sam osuđen na 10 dana

Nosim karton bijelog da se prosvjetlim i razmišljam da ponesem karton crnog da se zamračim ako bude previše svjetlosti.

:eek:

Vidim, nije se baš zamjerat umjetnoj inteligenciji.
Nakon kratke svađe, u drugoj rečenici sam već u drugoj temi   :uf:

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Marko86

svaki hebeni tjedan raste pada,raste pada...dokle više brate mili...hoće li se više ustabiliti....ovo ljeto užas

maverick

Da...divlja voda na sve strane...ali posto sam i ja osudjenik na slicnu kao No... :stripii: neka divlja dok se ne vratim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Ovi moji ućenici su bas postali ono ,ko neke tete, te ima vruće, te velika voda, te netko im stavi alkohol u vino, te mutna voda, te moraju na more, sve samo da ne idu na nastavu! Ne bojte se ,smanjiti cu kotizaciju za predavanja  o ribolovu :tongue1:
Ja  veceras na Savi, nije moglo biti ljepše!!!! Nikoga nema, ja sam,
Living your dreams, do not dream the life

No

Upozorenje: u ovoj temi neće biti više ništa objavljeno najmanje 120 dana, ako se nastavi lelujanje vodostaja Save i nekih starijih osoba na ovom forumu   :stripii: :stripii:

Mornar Popaj

Taman kad se ja vratim, oko 01.09. Sava će biti najbolja za ribolov

Ugodne noći, friška jutra a dani topli, idealni za kupanje i uživanje. Jedva čekam godišnji odmor na Savi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

Nedavno je ažuriranjem vodostaja i života u Savi, obavljeno prebacivanje s ljetnog na jesenski mod.
Događaj je obilježen dolaskom četiri metra vode.
Taman kad se dolazak prepolovio izgleda da nam slijedi novo ažuriranje

I onako ne mogu ići jer imam nekih neodgodivih obaveza, ali ne mogu odoliti da ne pogledam vodostaj.
Kad budem mogao ići, vodostaj neće biti presudan za polazak   :ok:

No

Ovo više nije ažuriranje.

Sava hlapljivo guta rijeke, potoke i potočiće, od slovenije, sjeverozapadne bosne, gorske hrvatske, sve do slavonije

Meteorolozi najavljuju neke nove kiše

Očito je, postat će debela

:icon_scratch:  Nije da sam oduševljen, ali kad ju voliš i s njom živiš, prilagodiš se   :ok:

Kako bude bit će

No

Eno je opet blizu šest stoja  :uf:

Ako se ovako nastavi, sjedeći doma, podebljat ću se i ja, sa kilama, sa nekim novim komadom pribora, koji mi realno ne treba, kao ni višak kila

:uf: Kad se deblja, deblja se u svim smjerovima   :stripii: :stripii:

baka

E moj Vlado, jučer sam bio u Zagrebu pa sam vidio na šta liči Sava. Nema tebi pecanja duže vremena  :no: :bye:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

:icon_thumright:

Ma bit će, ako ne bude  novih kiša, sredinom idućeg tjedna, malo teži ribolov ali ipak ribolov.

:occasion14:

No

Kiša pada cijeli dan.
Sava će sigurno rasti idućih dana.

Morat ću pratiti vodostaj na kompu, iz naslonjača, jer su neki idioti, koji su  odavno umočeni, uveli poseban ausvajs za kretanje

Zamisli, ne mogu svojim autom do čamca i rijeke, iako pri tom nemam ni sa kim kontakta, a mogu uplatiti doček nove godine u hotelu s nepoznatim ljudima :sha:

Šta je sljedeće?

Žuta traka oko ruke za one koji se ne cijepe?

Kako Sava raste, čini mi se da će rasti moja, i ne samo moja nervoza i ne samo zbog pecanja

Sve mi se čini da tek dolaze luda vremena, loša vremena ili jednostavnije rečeno - nevrijeme.

Pošto je danas Božić, dan nade, toplo se nadam da nisam u pravu i da nam uskoro,  nikada više neće trebati  poseban ausvajs da odemo na pecanje, na rijeku Savu,Dunav, Dravu, da posjećujemo roditelje, djevojke, prijatelje u nekom drugom gradu    :ok:

Harley

Living your dreams, do not dream the life