Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Citat: No  u Prosinac 27, 2021, 21:03:25
Ode vodostaj u onu stvar.
Biti će red učiti preferans  :toothy9:
Zakasnio si, u Slavoniji prefernas pet godina gledas i onda tek mislis da znas, drzi se ti smuđeva tu si zicer :notworthy:
Living your dreams, do not dream the life

No

Baš je sve relativno.
Nije čudo da je na toj teoriji nastala atomska bomba
Par dana, gledam kao razočarano tele, kako vodostaj ludo raste, a onda kao dijete se radujem što brzo pada.
Između toga gledam izvještaje sa Dunava.
Energija koja se nakuplja s tim minusom i plusom ili plusom i minusom, takva je da će moji ribolovni prijatelji, ponovo trpjeti maltretiranja u stili- slikanje sa malim smuđem 5 kn, sa velikim 10. Dodirivanje štapa 20.

Voda pada, uskoro nastupamo, ako bude kakve eksplozije, biti će te obaviješteni na vrijeme i u skladu sa svim protokolima.

Marko86

ima li kakva aplikacija za mobitel a da radi gdje se može pratiti vodostaji?

miki9

Nije aplikacija ali na stranici dhmz imaš vodostaj svaki sat. Dhmz-podaci-vodostaj

Mljeveni

Citat: miki9  u Listopad 13, 2023, 20:44:15 Nije aplikacija ali na stranici dhmz imaš vodostaj svaki sat. Dhmz-podaci-vodostaj

Izgeda da ni ta stranica vise ne radi, danas cijeli dan je nesostupna!

Gogica

Citat: Mljeveni  u Listopad 13, 2023, 21:15:41
Citat: miki9  u Listopad 13, 2023, 20:44:15 Nije aplikacija ali na stranici dhmz imaš vodostaj svaki sat. Dhmz-podaci-vodostaj

Izgeda da ni ta stranica vise ne radi, danas cijeli dan je nesostupna!
Stranica je hakirana...pokusavaju je osposobit vec desetak dana ali jos nista

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Marko86

zato sam i pitao jer aplikacija ne radi danima, a ni teletext

pajdo77

Da nije Šajzika tamo nešto šarafo? :stripii:

šajzika

Citat: pajdo77  u Listopad 14, 2023, 10:29:58 Da nije Šajzika tamo nešto šarafo? :stripii:
Tvoj učenik dikica je glavni tamo za šarafanje
Audentes fortuna iuvat

Harley

Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Zašto ja sad tako napisano crvenim za svaki sat za Dravu ne znam naći a imao sam prije hakiranja? Jel može molim pun naslov stranice? Sve sam probao a ovo crveno nemam nego sve nešto bez veze pa se ne snalazim

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

To Popaje! Kapa i naklon do poda. Ja se živ polomio pa nikako do ovoga. Sve nešta gdje nemam ni protekle sate ni vodostaj uzvodno. Hvala još jednom

Marko86

Citat: pajdo77  u Listopad 18, 2023, 16:27:55 Zašto ja sad tako napisano crvenim za svaki sat za Dravu ne znam naći a imao sam prije hakiranja? Jel može molim pun naslov stranice? Sve sam probao a ovo crveno nemam nego sve nešto bez veze pa se ne snalazim

uvijek je crvene boje kad raste

pajdo77

Znam,sve mi je bilo pobrkano,sad je opet sve ok