Hulovo, Petraš, Stari Dunav i Žuta zemlja

Autor ossa, Prosinac 24, 2012, 22:54:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ja sam stigao u subotu ujutro...valjda nisam glisirao  :uf: obično ne glisiram...a o kulturi pecaroša...hm o tome bi se dalo...danas svaki šupak za par tisuca eura kupi čamac...i za isto sitno kupi pribor te misli da ce s tim loviti ribu...pa kasnije shvati da mu je dalekozor najpotrebniji  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

kad ima par milja evrići za čamac nije šupak  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa nemora uvijek biti da je...mada neki od tih su guzicom i zaradili  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Ma nema veze i ako čovjek glisira po Starom Dunavu, pa nije zabranjeno, ali kad tip to radi cijelo popodne i samo snima tko gdje peca i šta se događa, e to mi već nije normalno.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

TonyC

Citat: baka  u Listopad 05, 2014, 14:28:19
Moram nešto prokomentirati. Bio sam petak i subotu u Starom Dunavu i osim nekoliko smuđaraka ništa više.
Ali mi na živce ide nešto drugo, počeli su tamo dolaziti neki pecaroši koji pojma nemaju o nekoj kulturi ponašanja na vodi. Da, i sada u tome prednjače oni sa VK tablicama, a to smo znali i prije, ali ima dosta i onih novopečenih sa OK tablicama. Neki prešutni dogovor među svim pecarošima je da se tamo ne glisira zato što je skoro stajaća voda, nitko nije na sidru i ljudi su vezani za obalu. Uostalom, znam puno njih što dolaze tamo pecati samo zato što je mir i nema valova, ljudi uživaju i odmaraju se od svega i to je  do sada koliko toliko tako funkcioniralo. I sada dođe nekoliko takvih budala koje je baš briga za sve i jurišaju gore-dolje k'o da će im riba pobjeći. Na kraju sam htio jednom takvom (VK) nekoliko puta proglisirati kraj njega isto tako gore-dolje da vidi kako je to, ali nisam mogao zbog onih drugih normalnih ljudi kraj kojih je sjeo.
Ovo sam napisao jer se nadam da će možda ovo pomoći da neki od takvih 'pecaroša' skontaju kako se treba ponašati na vodi.   

Baka uz dužno poštovanje , al ja  ga prođem isto baš onako s finim gasom .
NaravnO nAsTOjIm se nevozikat tamo vamo .

a zašto tako vozim . e pa dok sam vozio polako bilo je dobacivanja tipa , aj požuri mrak če i slično .
e pa sad  ......

maverick

I mislio sam da si ti taj koji se stalno vozika  :stripii: zato smo kuci i isli na parama  :stripii:

TonyC

Citat: maverick  u Listopad 05, 2014, 20:17:25
I mislio sam da si ti taj koji se stalno vozika  :stripii: zato smo kuci i isli na parama  :stripii:

:thefinger:   ,  ja sam samo jednom propičio !  :rofl2:   

Stepa

Sa dobrim prijateljem se više ne kontaktiram iz tih razloga VI VINKOVČANI,da ima kretena ima pun gas a da ima i onih drugih ima :violent1: :violent1:
Kad takav Krešo proglisira progutam knedlu i mama,tata ,baba i druga familija :uf: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šime

S obzirom da ima dosta pecaroša koji neznaju , a možda su čuli za neka od poznatih destinacija za pecanje ,evo perdlažem da neko ko zna nadoveže se sa svim poznatim mjestima za pecanje .Naravno možda bi bilo dobro  da netko (a čini mi se da je netko naveo da ima neke stare fotke)tko ima neke fotke i objavi .
   Naime bilo bih vrlo zanimljivo usporediti sa današnjim stanjem tih mjesta.Evo ja bih naveo neka od nekih mjesta za koaja vjerujem malo tko znaili mkožda nije niti čuo.:Petraš , Mentaš, Ludaš pa i mjesto(nije zaj...) Dudaš, su mjesta uz Dunav koja su uvijek bila atraktivna za pecanje, a nalaze se ovim radom i to sve uzvodno prema "nijagari"(batina uzvodno).

silure

Sve su to predivna mijesta koja covijeku daju mir...ali koliko sam i ako dobro skontao da vise rajska mjesta na dunavu kroz kopacki rit nece davati toliko mira...dali sam dobro razumio da se dozvoljava gospodarski ribolov??od ove god??

maverick

Koliko znam ne u parku prirode...ali ....nikad se s bandom ne zna..

silure

I ja se nadam da ne ali narodne novine kazu na cijelom dunavu od granice sa mađ.. do srb i crne gore... zato pita...a i nisam jedini koji je tako shvatio...

maverick

Tako je bilo i dosad s tim sto je park prirode nije dozvoljavao na svom dijelu....ali tko zna...mada djabe sto nasi brane s ove strane kad srbi ne brane s njihove

rj

Citat: silure  u Svibanj 01, 2015, 06:23:49
I ja se nadam da ne ali narodne novine kazu na cijelom dunavu od granice sa mađ.. do srb i crne gore... zato pita...a i nisam jedini koji je tako shvatio...

stare novine CG je ispala iz kombinacije ....odavno  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom