Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Alija to je predivno  :notworthy: tu svaki stres nestaje, i ako je birati između onog sonara što si spomenuo i ovog mola i sl. uvijek mol i ostalo.  :icon_thumright: A o vezanju one životinje na ražnju heheheh to je za čistu 5-icu.  :ok:

Alija

Citat: Rap  u Veljača 10, 2014, 22:56:42
Samo, ćenifa je daleko i nema grijanje  :thefinger:

Jel ovaj vez odmah ispod ili gdje?

NLTŠL .... i ćenifu sam ljetos obuko u drvo,da ne odudara od kuće i ostalog...na proljeće unutra ide i tuš i grijanje (+ pituranje)  :ok:

....izgledat će ko kaubojska ,a služit će ko atomsko sklonište (prije oblačenja )

Rap

Ne zaboravi stalak za praktični ribolov,večernjak...  :toothy9:

maverick

Pošto sam u kontaktu s vecinom članova s foruma vidim da dosta njih muči brigu oko mjesta za čamac....oni koji imaju floseve a sami su , mogli bi nekog primiti u goste...jer ipak pomogli bi nekom a držanje čamca u paru na flosu je puno bolje i lakse rijesenje, od samih troskova održavanja do obilazaka....pa ako netko ima neki prazan prostor neka napise...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

danas sam dobio novi vez za čamac. stari je bio preuzak. sutra moram postaviti gume da me ne polupaju valovi

mlb

Evo kao što spominje  :red_indian: ako je netko za suradnju odnosno izgradnju novog ili renoviranje starog flosa ili ima mjesto ako treba i uz neku naknadu nek mi se javi!  :icon_thumright:

DIDAPATAK

.. :toothy9: i ja sam se ponovio..vez u Z.luci..2m..skupo, nepraktično ali ..ovakav bangav ne želim ponavljati(prečesto :stripii:) iskustvo izlaska na flos sa  :flasica: :jede: i Simbom :icon_thumright: ili aritmiju ulaska i izlaska :eek: iz Šajzikine lađe :clap2: u Neptunu
..a ima i neke gušte( tangice,tajice,mamice...na obali :rofl2:)..
.. :baba:

maverick

Retfala  :notworthy: nije ti onaj bio preuzak vec je bio daleko od ulaznih vrata pa ti se nije dalo hodati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Dobio sam informaciju od ljudi iz nemetina nakon što su mi rekli da je kod njih sve zauzeto da ima mjesta odnosno slobodnih vezova u donjem gradu pa ako netko zna tamo situaciju nek mi javi ili  makar neki kontakt !! :icon_thumright:

maverick

Baka poznaje dečke s tog kraja pa se javi njemu na pp

mlb

Darko

na Neptunu sve spremno za blagdane  :icon_thumright:

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

raso

Umjesto veza ja sam si nabavio bovu, pa ću da se vežem za nju :stripii: :stripii:

miha

da nije OVO nešto iz svemira....

maverick

Kod Raše je sve iz svemira  :stripii: