Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Grof

Zanima me da li netko na forumu ima nacrt za flos koji se traži u MNK Retfala? I također me zanima da li ima netko da je zainternesiran(recimo Jura jel znam da je on jednom spomenuo to) da podjelimo troškove flosa i zajedno ga tamo koristimo. Da li osim izgradnje samog flosa u MNK Retfala zahtjevaju još neke uvjete ili davanja?
Tu je brate odmah iza panja

maverick

A imas nacrt kod njih...cini mi se da flos izadje oko 5000 kuna ako se ne varam...a kupi materijal ja cu ga napraviti i imamo dva mjesta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Grofe ja sam na Neptunu inaće vrlo rado :icon_thumright:

Grof

Mario dogovoreno, javi mi se za kavu pa ćemo sse dogovoriti.

Grof

Bio sam danas u MNK Retfala kako bih pokupio nacrt i vidio koje su mogućnosti pripajanja. Uglavnom više nema mogućnosti izgradnje floseva pa da ih se pripoji njima jer su sa 15.01.2014. ispunili dužinu koju imaju zakupljenu ili unajmljenu te je sada jedina mogućnost učlanjenje u klub te čekati da se oslobodi mjesto.

DIDAPATAK

.. kako i za koliko para do veza u luci..
.. :hi:

maverick

za oko 5000 kuna prve godine, kasnije od 800-1200
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Ufff ... prilično jaka cena!

DIDAPATAK

mossi

Citat: milan-so  u Veljača 02, 2014, 21:14:41
Ufff ... prilično jaka cena!

Pa baš i nije,
U Apatinu u Bucovu je jednokratno 10.000 + za moj čamac godišnje 10,000 .. to je prva godina, posle samo 10.000 dinarčića.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Malo manje od 100 eura ako dobro računam!

mossi

Darko

kod nas jednokratno cca 750 eura + 150 godišnje
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

i usput rečeno nije ni do koljena apatinskoj luci!!