Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Ma odustao sam ... Taj Dragutin me vuce za nos (nije da nema za sta povuc) vec 2.5 mjeseca ... pa svatovi, pa karmine, pa godisnji, pa vijecaju, pa ce provjerit, pa ce nazvat ... i nista.
Jucer sam mu poslao poruku da bi bilo u redu da ipak nesto javi - napisao je samo "trenutno nema,  kad bude javim" ...
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mossi

Ne odustaj nego pojačaj prezentaciju.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ixion

ps

Tamo je naš kralj pajdo :icon_king:

pajdo77

Ovdje su divlji vezovi a Dukulele bi htio vez gdje ne mora gledati svaki dan vodostaj i razmišljati jel mu neko deblo zapelo i diglo čamac. Hebiga čovjek ima obaveza i ne može svaki čas trčati do vode

miha

uuu pa taj se luksuz plača.... :hi:

TopMix

Citat: alexdja  u Srpanj 22, 2016, 14:39:21

Ako je privezan za kuku od vlastitog auta, onda ok, al ako ga je neko drugi privezao za auto nekog trećeg, a taj treći to ne primeti ... biće veselo  :stripii:

maverick

Citat: miha  u Kolovoz 15, 2017, 20:52:07
uuu pa taj se luksuz plača.... :hi:

Osim početnog ulaganja u sam vez...sve dalje je puno jeftinije nego sto mi to radimo sami...Kad zbrojim koliko puta godišnje odem do vode...i koliko puta samo moram oprati auto...i zimska luka je duplo jeftinija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Ma kontam da cu si urediti to mjesto kod Pajde, evidentno je da se necu micati otamo jos neko izvjesno vrijeme.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Ne znam kakao je tamo ali mozda se moze staviti ponton na kojem mogu biti dva čamca...pajdo je tamo pa nije problem...Znam da je obala dosta blaga ali nije ne izvedivo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Uvali ga Pajdi na čuvanje, plaćanje tekućim novčanicama.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ma ne isplati se praviti flos kad kod nas treba isto ubrzo biti vez za čamce. Majstore zar misliš da odem do Drave,pogledam i pomaknem svoj čamac a njegov ostavim na kamenu? Naravno da mičem i njegov,problem je što je moje mjesto tokom godina očišćeno od kamena u dužini mog čamca a njegovo ne jer nitko tu nije stajao pa pri svakom prolasku broda ili opadanju Drave čamac završi na nekom kamenu ili kvrca u njega. Pošto je stanje sa Neptunom takvo kakvo je ne preostaje ništa drugo nego razbucati taj kamen kad voda opadne,po zimi će i tako biti bačen u obalu do proljeća ili izvučen van

maverick

maverick

Ovi dole su opet dobili po lampi od nekog broda...