Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ht

Razmišljam o Neptunu ili možda kao zadnja opcija luka, a najgore je to što mi treba vez par puta godišnje, a pampas mi baš nije opcija

maverick

A ne znam...bolje luka onda i miran si...pogotovo ako ne pecas kad zaledi.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

Pecam, u tome i je fora, a i cijena im je užas

maverick

Ma bježi onda iz naših krajeva  :stripii: :stripii: Sale malo..naravno...probaj se raspitati...Darko je tamo pa nek ti provjeri ali zimi svugdje ima mjesta jer normalni su odavno izvadili camce  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

:stripii: stvar je u tome što mi je inače na ušću al pri ovakvom vodostaju ne drži mi se na otvorenoj vodi

Darko

koliko znam , nema slobodnih vezova na neptunu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ossa

Kod nas je vez popusio po ovom vodostaju, moracemoda organozujemo kopanje - izmuljivanje.

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Sad treba pripaziti da kad dodje voda...ovi koji su na suhom znaju ostati zaljepljeni u mulju pa se jos i dogodi da se potope...bar neke dvije drvene oblice podbaciti pod njih....

ht

baka

Od 31.12.2018. potpuno su stopirani radovi na šetnici u Donjem gradu u Osijeku, a u sklopu tih radova trebali su biti napravljeni i vezovi za čamce. Ugovor sa Vodogradnjom kao 'izvođačem radova' je raskinut, a cifra za sve te radove je bila oko 25 mil. kuna. Pretpostavljali smo da će doći do toga jer ovo što se do sada događalo tamo ni ne mogu se nazvati radovi.
Sve u svemu, živa sprdačina i nitko više ne zna i ne može ni pretpostaviti kada bi se to moglo završiti.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

pajdo77

Svaki dan sam ja tu. Baš je bio nizak vodostaj,po ljetu a i jeseni se moglo puno toga napravit al hebiga. Ne ide to sa par ljudi na gradilistu. Neće taj vez skoro.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

nekinho

Evo i iz Glasa tekst o tome...
http://www.glas-slavonije.hr/386850/3/Obustavljeni-radovi-na-donjogradskoj-setnici

Da se muda prodaju pod bubrege svima nam je poznato, ali da su nas hebali u zdravi mozak i pored naših očiju govorili kako radovi kasne zbog visokog vodostaja te se od travnja do kraja godine moglo raditi samo 7 dana  :eek: (a Drave i vode nikada manje kao ove godine), e baš tolike ovce nismo. Evo vrijeme je pokazalo o čemu se radi, avašluku što bi se reklo, spizdili novce na neke druge "poslovne aktivnosti". Žao mi je samo ljudi koji su radili u toj Vodogradnji i dobili otkaze jer nemaju posla, a upravitelji iste sjede sa debelim guzicama u foteljama i ništa im nije. A naši vezovi i buduća marina, te obaloutvrda kakvu Bog zapovijeda, su samo posljedica njihovih odluka...  :uf:

SMT

Mi smo bas privilegovani na Marini... Video sam ih dosta kod nas, teško da neka može da se poredi... Ja imam i kabinu, iz auta presvlacenje, kamp oprema, roštilj, kotlic,suncobran, krevet,  sve mi na dohvat ruke...Spust za prikolicu, parking, restoran, benzinska, možeš u belim cipelama na pecanje :hi:...Još da mi je onaj jedan apartman gore :icon_salut:...

Nemam sliku kako je to nekad izgledalo... Popularno “ kupatilo” na istom ovom mestu međju jablanovima... Nije bilo čuvanja motora, nego svako pecanje nosi motor iz kabine do čamca, po završetku nazad... Pontoni gvozdeni na buradima... Bilo maltretiranje pecanje iz čamca zbog pripreme...

Danas je to kulturica... Ja kao korisnik prezadovoljan...

Ivan Borojević

:hi: de poslikaj mi onaj house bout sa aluminijskim plovcima sa sviju strana. Taj stari prodaje to plovilo.