Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: dac  u Svibanj 11, 2016, 21:29:44
Da, da drveće sam ispustio iz vida....  :veryangry:  ... a prijava ?

Ja sam se prijavljivao u lučkoj kapetaniji i plaćao nekih 400-500 kuna...ali vec duze vrijeme ne dolaze...Imas tamo i floseva na kojima je jedan čamac...pa mozda ti je bolje rijesenje da se ukompaš s nekim od vec postojecih..em je lakse briniti se o tome kad su dvojica na flosu...em je jeftinije...A ako je drveni ćamaconda mozeš i u prvih pedesetak metara karasice parkirati i ne treba ti flos...Mislim da ima i kod birtije mjesta za vezanje bez flosa...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Hvala maveric, a što se luke tiće Dida, ma nije to za obične smrtnike, tamo je samo "elita"...   :stripii:

maverick

Ako se odlučiš za dolazak, u svakom slučaju se malo raspitaj kod prvih novih susjeda..šta kako gdje...jer bilo je nekih zanimljivih dolazaka s flosem...pa su ga odrezali ladno.... :stripii: i ni u kom slučaju nemoj reci da poznaš mene, Juru...Tonyc...jer onda si nahebao  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Imati ću ta na umu,svakako....  :stripii:   :uf:   a ikako da kažem da se "znamo", osim ovako "virtualno"  :stripii:

maverick

Nema veze samo nas ne spominji...jer ipak je to selo koje živi tamo desetljecima i nas kao padobrance bas ni nevole  :stripii: ajd mene jos kako i prozvakaju ali ovu dvojicu moram stalno braniti  :stripii:

dac

Sad mi je jasno zašto je bijeli kombi bio "skriven" u šipražju....  :uf:   :rofl2:   :stripii:

maverick

A on je pecao odmah s flosa...čuva...sta ce... :stripii:

alex7777

buhahahahahaha pa zar i takvih igara ima  :stripii: , nevjerujem  :no:

pajdo77

sad će i kon napraviti,samo da završe šetnicu i onda kreće luka negdje ispod carine pa prema tranzitu kako sam čuo.fora je da imamo motonautički klub već par godina a ni jedno bure nemamo :rofl2: :stripii:.bem ti donji grad :uf:

kobac

Pa sve su zauzeli ovi iz ribarskog al Niš konkretno nisu napravili...i nema tamo u luci više Niš..mislim da je prazno, neka skladišta mada mislim više ni to...

pajdo77

Od Tranzita mislim neće biti ništa,neće ni onu prugu što je išla prema njima sa vagonima više obnavljati. Pa i vrijeme je da se to makne tamo u Nemetin gdje je već luka. Ovdje je sa tim njihovim zabranama vađenja pijeska i odmuljivanja Drava kao potočić pa ni skela ne može doći do ove stare luke pri nižem vodostaju. Kako će i gdje praviti tu luku,marinu ili šta već to ćemo čuti ali da je  uplanu to je.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Dukulele

Ima li tu nekog  tko je u Neptunu nesto i netko i tko ima neke informacije o vezu na Neptunu?  ( A da nije Dragutin Kopf).
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Nas Darko je tamo...njemu se javi