Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da ,to si u pravu...ne znam da li vise volim nautiku ili pecanje...podjednako mozda  :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: fire193  u Ožujak 27, 2019, 18:58:38
Citat: Greys  u Ožujak 26, 2019, 22:53:58
Sta bi dao da ljudi u Batini ili ovdje u Belišću imaju sluha, pa naprave jedan kao u Neptunu

Slažem se!!! Jbg...prvi korak moto-nautički klub, ako već nije osnovan. Navodno u urbanističkom planu općine Draž planirana je "gradnja" sportskog pristaništa na području zelenog otoka.

Skoro svako selo uz rijeku ima tako nešto u prostornom planu...pa čak i kod nas ima neka slična priča ali ništa od toga za sto godina...em nema vise ljudi koje to zanima, em i ovi koje zanima ne zele trositi vrijeme na to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...potrebna je kritična masa budalaša koji će investirati tri/četri godine vremena..i probati..
..znači 5-6 ljudi sjedne i dogovori među sobom..izabere se nekoliko lokacija i polako krene s vezama,marketingom...nekom pričom..
..uvijek se vrata počnu(lagano) otvarati...npr: kod vas na Karašici postoji nekoliko velikih površina(koji su u vlasništvu šumarije i mogu se relativno jeftino dobiti na dužu koncesiju) u blizini vode koji bi se uz nešto grubih građevinskih radova(čitaj kopanja)  dali pretvoriti u idealnu lučicu za30-tak čamaca,malu radionu i čardu..samo tko želi i treba takvo nešto..ili Lugarnica u Višnjevcu..idealno
.. :baba:

maverick

U prostornom planu vec postoji mjesto...treba osnovati klub i polako krenuti s realizacijom...Donji Grad se s tim muci vec nekoliko godina...Šimic isto ali polako napreduju....

im84

Sta bi dao da ljudi u Batini ili ovdje u Belišću imaju sluha, pa naprave jedan kao u Neptunu

Slažem se!!! Jbg...prvi korak moto-nautički klub, ako već nije osnovan. Navodno u urbanističkom planu općine Draž planirana je "gradnja" sportskog pristaništa na području zelenog otoka.

Ovo već slušam godinama. Kao i da su pare već došle, ali se čeka. I tako čekam godinama  :uf:

A i evo, dečki iz Belišća su bili u Gradu na razgovoru. Sve je to pričam ti priču. Tu dok netko ne zagrebe, i nema dobre štele, nema kruha
#foxrage
#fox_rage_fishing

miha

Citat: Greys  u Ožujak 27, 2019, 22:02:01

Ovo već slušam godinama. Kao i da su pare već došle, ali se čeka. I tako čekam godinama  :uf:

A i evo, dečki iz Belišća su bili u Gradu na razgovoru. Sve je to pričam ti priču. Tu dok netko ne zagrebe, i nema dobre štele, nema kruha
.....sve počme u gostioni a završi kod gradonačelnika u kancelariji ....

Kugla

Lokalne vlasti da imaju sluha bez problema mogu povući značajna EU Sredstva za takve projekte.

dravski pecaros

u Belišču vjerovatno niko nije ozbiljno ni pričao sa gradonačelnikom jel ne vjerujem da bi se Burić na tako šta oglušio..čovijek je svima sve omogučio što je bilo izvedivo

maverick

Ako sam dobro shvatio, Osijek dobiva jos jednu zimsku luku kod bolnice...

retfala

Pozicija je savrsena...

maverick

I opet ce smrznit kad je hladno....

pajdo77

Ako tu bude luka kako će spojiti šetnicu da vodi iz Donjeg u Gornji grad? Nikom to mjesto iz donjeg grada nije usput. Gdje ostaviti auto sem u rupi kod carine i plaćati parking pa ako ideš na na par dana kampovati a auto tamo. Bez auta opet imaš vući stvari kilometar minimum. Nije to baš neko rješenje ako tu idu čamci. Pričalo se da vezovi za čamce idu negdje na potezu od kožare do flotile. Ovo prvi puv čujem da će se tamo prebaciti. Ja sam mislio da će tu rupu zatrpati i napraviti produžetak benta u dužini bivšeg Tranzita te spojiti tih par stotina metara istog koji nedostaje,

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Ono kod kožare je klupski vezovi...ne znam kako se oni zovu....a ovo bi trebalo gradska...kao ona kod Bijele ladje...ako se ne varam

pajdo77

Mene buni ta šetnica.onda će ona ići okolo te luke,nekako kao što ideš od kompe pa motaš oko zimske luke da bi došao do visećeg mosta.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Pa tako nekako mi se čini na toj maloj slici