Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: Rap  u Kolovoz 02, 2020, 11:13:08
Gdje je kupio Hondu?
Tonyc...to mu za pecanje auto...prvi vlasnik
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Imao sam i sam,pitam onako.

maverick

Mislim da je 2007...i danas je pila s tih skoro dvjestotinjak ks
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

TonyC

Druze, moja kola, prvi vlasnik, type s , 2,4 190ks.

Rap

pajdo77

Tri dana vrtim po ovoj temi gore-dolje. Nigdje Honde o kojoj se priča. Vratim se pa opet od početka. Reko negdje sam ju previdio,nisam gledao dobro. Kad Toni napisa "190 ks" e tu sam tek ostao "paf".hebote pišu o motoru koji mora bit ko frižider a ja ga ne vidim. Drugi put napišite da je riječ o autu sunce vam Micikino a ne da ja sumnjam u moj vid i zdrav razum  :uf:

maverick

Tko bi trazio Hondu a da je crne boje...hebala ih Honda  :stripii:

Rap

ossa

sada vidim vez za čamac...
Naidju krize, drukcije grize...

miha

eto možda i u bistrincima bude neka lučica ...vez za čamce ili tako nešto

maverick

maverick

Jedna slika zimske luke u Osijeku...s obzirom na staru zgradu pivovare kontam da je slika mozda i prije rata. Meni je zanimljiva sto pored ovoliko čamaca...samo jedan ima kabinu....a tek motori...sve "mrcine"...

pajdo77

Pivovara je preseljena 79-e na sadašnju adresu. Dakle ova slika datira prije tog vremena  :hi:

retfala

Na ovoj strani gdje su uglavnom lame prepoznajem johnsona 33.
Bio sam ponosni vlasnik te zvijeri. Trosio je u ekonomiku 0.5lit po rijecnom kilometru. Na pontonu pored broda su gliseri..tamo je bilo ozbiljnih mrcina..