Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Dr Zorić u to doba imao Merkurija 105 konja,bio atrakcija na vodi

Rap

Ima tu i Chryslera al mora se priznat da je bilo  vise motora nego danas jer dobar dio je imao i po dva tomosakija

maverick

Ja u to vrijeme nisam ni živio u Osijeku tako da su mi ovakve fotke bas zanimljive. Rijetko naidjem na koju fotku dok su se jos utrke odrzavale...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jos jedna stara slika zimske luke

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

Naš zimski vez ,( ako je malo viša voda), Gročica , mali zagadjeni potočić koji se uliva u Dunav u Grockoj. Ode ladja na sve moguće servise ... Meklaud je naš :))

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Moj vez u Petrovaradinu

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

alex7777

Jeli se to neko okupo vidim mokra fosna  :stripii:

astronaut

Pozdrav! Znate li možda da netko prodaje flos u naselju Karašica?  :D

maverick

Da, prodaje se jedan s nekim Elanom 401...ako znas pozicije onda onaj ispod Simbe Novačkog...vecinu godine je čamac potopljen sad je neki dan izasao na suho. Nazalost nemam kontakt od tog lika....raspitaj se malo tamo kod drugih. Ako ti gori za mjesto za koji dan ce se osloboditi jedan vez pa se mozes posluziti dok se ne snadjes..

Kugla

Susjed imaš možda info koliko traži taj za flos

maverick

Mislim milju eura za camac i flos...ali tako sam cuo...e sad plus minus nesto...Sjecam se da je uz elan bila i neka osamaestica...jeli sve to u paketu... :sha:

hranki

Nema osamnaistice.bila Honda kpja je ukradena

Gremlin

Jel se to kod vas plaća, ta mesta za flos-ove ?
Ili samo postaviš gde ti se sviđa i praviš se lud ?

:sha: