Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Ivan Borojević

:hi: ti splavići se ne moraju prijaviti u kapetaniju ?

maverick

"Stari" ostaje Anti...tamo ostaje Shark a za drugo vece plovilo kakvo je u planu izrade nema mjesta...flos bi za obojicu bio pred dug i tesko bi se manevriralo s njim...Tako da se ja povlačim na rezervni polozaj koji imam od prije....par desetak metar dalje.. Jovice jednom smo to prijavili i to je to...na Dravi se to vodi kao tradicionalni vez
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Gotovo...jos gumene zastite...i montaza vrata...Ali u vodi je i to je najbitnije

upload pic
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A kako smo ga vozili do Drave ... :stripii:

upload image

pajdo77

Sve je to lijepo i krasno ali uska ona daščica za doći na njega. Pa nisam ritmička gimnastičarka,treba nešto ko traka na autoputu a ne greda. Metar širine bi mi uljevalo neku sigurnost...kad se vraćam trebalo bi i šire

maverick

Ma nijeee...moras doci na probu  :occasion14:

Rap

Odakle je ovaj lik sa Hondom?

Ivan Borojević

Koliko bi izašao takav splavići da se odlučim da mi netko napravi, onako ugrubo? A koje su mu dimenzije ?

maverick

Citat: Rap  u Kolovoz 01, 2020, 20:51:17
Odakle je ovaj lik sa Hondom?

Neki tu iz sela  :stripii:

Citat: jovicabor30  u Kolovoz 01, 2020, 20:58:03
Koliko bi izašao takav splavići da se odlučim da mi netko napravi, onako ugrubo? A koje su mu dimenzije ?

A racunaj ugrubo materijal...
Daske 300 kuna,
Boja za daske 300 kuna...one dvije piksne po 4 litre
Cijevi i koji Lprofil .. .par metara flaha 400 kuna
Jedna fosna 100 kn
Jedna temeljna i zavrsna boja s razrjedjivacem 100 kn
Vijci 100 kuna
Lanac ti je tridesetak kn po metru...treba oko dvadesetak metara cca 600 kuna
Burici 8 kom po 80 kn ...640 kn
Treba jos reznih ploča brusnih...elektroda...a ne znam nakupi se pun kufer tih sitnica
Moze i jeftinije s gromobranskom trakom...i da naletis na burice po 40 kn ali sad ih je tesko naci....Ja  i Anto smo radili tri dana...ne znam koliko bi netko uzeo za izradu i sve to moras dovesti od nekamo...daske su dugacke ne stanu u auto,,,cijevi takodjer...Sreca pa Ante ima kamioncic pa to nismo placali...ali i to je bar 200 kuna kontam....

I dimenzije su 4x2 metra

Ivan Borojević

maverick

Jbg, nismo bravari ali snadjemo se s alatom za ono sto nam treba....doci ce jos neka vrata...i gume...ali to cemo ovih dana

silure

Sve to ne izglada skupo, ali eto kad se zbroji nije bas ni jeftino.. Izgleda super, i ja bi trebo takvo nesto u pm

Rap

retfala