Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

trljaj trljaj , nek se sjaji  :stripii:

Darko

kaže mi jura da je ćava majstor za poliranje , moraću njega zvati  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

siroti ćava uzeo sebi novi čamac da nemora ništa raditi na kraju se ubi radeći na vašim čamcima  :rofl2: :rofl2:

maverick

Ja koliko se kontam...taj inox ce biti s unutrasnje strane...neće ni upadati u oko , ali ima mlb dobru ideju...visoko polirani pa staviti plexy iznutra...mada ja čekam da Darko napravi pa kontam da ce i majstora za zrcalo malo da počasti s vizirom  :stripii: :stripii:
A sto se tiče Ćave...samo je bitno da nije kući...nema veze sta se radi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

pleksi ide s vanjske strane okvira , tako da se neće ni puno ni vidjeti okvir jer ću pleksi osim vijcima i lijepit transparentnim silikonom za okvir  :hi:

maverick

Ma ne sumnjam...vec ne komentiras nista ono majstora za zrcalo i tako to...isti si Jura  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

pa jučer sam proveo pola dana s njim , sutra ću opet  :uf: , pokvario me matori lisac  :stripii:

Žorž

Citat: maverick  u Ožujak 10, 2016, 21:27:36
A fina boja...ali tu nema sexa  :stripii:
Iskusno je to Darko odradio,fleke neće da se vide :stripii: ,meni je prosto neverovatno koliko love ste slupali u ajkulice,pa ti čamci,posle vaših tretmana,stvarno ce da vrede ozbiljne novce! :clap2:

TonyC

Polako čamac poprima formu .
Sto se tiče poliranja uvijek sam za . Darko zna da ja vrhunski poliram sa slaninom  :stripii: :stripii:

Mudri

Sve pet,ali imam jedno pitanjce,kako ćeš dizati sidro,jel ti ne fali nešto na krovu,ili ćeš kroz tu šoferšajbu pravit neku rupu ....

maverick

Rap

TonyC

Citat: mlb  u Ožujak 10, 2016, 21:41:56
siroti ćava uzeo sebi novi čamac da nemora ništa raditi na kraju se ubi radeći na vašim čamcima  :rofl2: :rofl2:

Mlađo ti ne kužiš .  Imam ja antialgin za navlacit , i polirat .  :director:   

mlb

kakve si sreće navlačit ćeš ga sam a oni će zahebavati sa strane  :stripii: :stripii:

Darko