Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Malo za reći da vrhunski izgleda  :hi:

domba

Svaka cast...vidi se da je puno truda ulozeno!  :notworthy:

faro

Stvarno je prof i napravljeno.Sad znam kome ću se javiti za savijete kad ja to budem radio na svome. :ok:.Čestitam.
Sjedim i sanjam da spavam,probudim se i vidim da ne spavam.

Kugla

Darko gdje si nabavio tu kuku, izgleda odlično

maverick

Danas se Darko dovezao malo do nas s čamcem...malo da se určio s onim svjetlima....svijetli kao BETLEHEM...malo nam bilo neugodno...a nije si ni riba dala uloviti jer je osvjetlio 100x100 metara Drave..... :stripii:  :stripii: Čak je i Ćava isao u kabinu da osjeti taj ambijent....pa je bilo de okreni se malo  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Vidjeh danas jednog plavo bijelog sarkija sa novim Tohatsu.Tko je to?

maverick

Da , vidio sam ga i ja na Dravi ali ne poznam ga

Darko

Citat: Kugla  u Svibanj 22, 2016, 07:31:58
Darko gdje si nabavio tu kuku, izgleda odlično

pravio mi kolega  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Jel i faro bio s vama,isao je u tom smjeru?

pajdo77

Ja popodne vidio žuto-bjelog Šarka,sad su poštari proširili biznis,razvoze pakete i po Dravi :rofl2:

šajzika

Vidio sam i tog. Vidio sam i sa novim tohatsuom. Osijecka nauticka scena je bas pravo jaka.
Inace darkov zdrebac izgleda jako ljepo uzivo.  Malo sam i ljubomoran :stripii:

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

faro

Bio sam juće do novog mosta iza Karašice.Mogu vam reći da stvarno lijepo ide.Samo što se oče razbiti o veće valove.Provozao sam malo stariju ćerku i njezinog momka.Nas troje 250 kg izglisira bez ikakvog problema.  :takoje:.
Sjedim i sanjam da spavam,probudim se i vidim da ne spavam.

Rap