Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma no, radio neke sitnice na prepravci zrcala...hoce km vise...pa nas ubija s svojim zahtjevima...jedini problem je bilo sto ga nismo mogli tiskati u 22 sata  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

sutra proba  :hi: , za sada volan ide kao da imam servo  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Uvek ide kao servo kad se dobro namontira i kad su sajle original.  :takoje: :ok:

Moje sajle stare 7 godina i dalje kao danas namontirane. Klizi..  :icon_thumright:

pajdo77

Vi ste meni "strašni",to mislim u pozitivnom smislu. Kako vam se da stalno nešto čačkati oko tih čamaca uz svoje redovne poslove? Porini čamac,ups nešto bi moglo malo bolje pa ajd u koje doba opet van sa njim. Simpatična mi je ta vaša volja i entuzijazam za eto sitnim poboljšanjima. Većina bi rekla a tu i sebe ubrajam "ma tko ga hebe,neću ga sad vući van za kilometar brzine više" ali vama to nije nikakav problem. Interesantni ste likovi. :hi:

maverick

a Pajdo...kod nas nije jasna crta izmedju malih nautičara i pecaroša....podjednako volimo i jedno i drugo...Pa i jednim dobrim dijelom kad su loši vodostaji ljepše nam je provesti vrijeme zajednički u garaži nego da večeri ubijamo u birtiji...obično je to puno smijeha, zezancije...i uzivamo u tim slatkim mukama i problemima koje sami pronadjemo  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Vi nađete problem za svako rješenje  :stripii: :stripii:

pajdo77

Mlb ova ti je na mjestu :takoje:,samo šarafaju,majstorišu. Njih da je zaposlit u brodogradilištu hebem ga ja ako bi oni tražili plaću,ma netreba ni prekovremene plaćat samo nek smiju opravljat brodove :stripii:. Dolazili bi kuć po čisti veš i bjež natrag igrat se sa brodovima.

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Srpanj 02, 2016, 11:31:36
a Pajdo...kod nas nije jasna crta izmedju malih nautičara i pecaroša....podjednako volimo i jedno i drugo...Pa i jednim dobrim dijelom kad su loši vodostaji ljepše nam je provesti vrijeme zajednički u garaži nego da večeri ubijamo u birtiji...obično je to puno smijeha, zezancije...i uzivamo u tim slatkim mukama i problemima koje sami pronadjemo  :uf:

..a doći će DIDA ponovo u dvorište  :takoje:
..pa ima da begate na vodu  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Darko

maverick

Uletilo se malo u nove nosace ali ne prica se puno  :stripii:

Darko

maverick

Kaze tvoj bff da nikako da odlucis sta bi pecao pa lijeva strana ide za smudja a desna za sarana

maverick

Kad me šlog nije trefio ...

šajzika

Audentes fortuna iuvat