Sportex

Autor vatrogasac, Veljača 05, 2016, 12:51:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

maverick

Morethan je tocno duplo skuplji  :uf: a lesath za 50 vise od sportexa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Taj mi treba!  :icon_thumright: :hello2: :violent1: :uf:

Zahebavam ali za tu gramažu ( Sportex Air Spin AS2703 2.70m, 37-72g ) nije ni teško izdvojiti nešto preko 600 evrića!   :tongue3:

vatrogasac

Citat: maverick  u Veljača 05, 2016, 13:24:27
Morethan je tocno duplo skuplji  :uf: a lesath za 50 vise od sportexa
Cini mi se da sam vidio da je Lesath kod Zadravca u Zg bio cca 3500kn,bas cu probat nac, a za ovaj prvi nisam cuo moram priznat

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Rap

M,da.Tu bi sigurno kupovo  :uf:

mossi

Aj da se ne lažemo, dal ovaj ili onaj, ali da je više para.. svi bi kupovali samo te skupe. 
Pa ko je lud da se vozi u Jugu kad može u ... autu od 100.000 eura.

Žorž

Ma da je više para,to nam nebi ni bilo skupo :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ne bih se baš složio da su pravo mjerilo cijena  :hi:

pajdo77

Šta ima u tom štapu da košta ko desetak prosječnih? Da ga nije ko Kubanske cigare neka djevojka na butini motala?

maverick

Citat: Rap  u Veljača 05, 2016, 16:42:31
Ne bih se baš složio da su pravo mjerilo cijena  :hi:
Naravno da nije...ni jedan ne vrijedi ni deseti dio toga ali ajd...s tim lesathom sam se počastio ljetos  :stripii: to je onako eto da kad mi dodju u podrum onda ga natezemo  :stripii: imao sam morethana prije tri godine...ni on me nije bas nesto odusevio ali ajd...leska mi je stara ljubav pa onda ga volim imati  :ok:

Rap

Ne kažem da ne treba imati nešto takvo u kolekciji  :icon_thumright: samo htio sam naglasiti da Skorpion nije neko mjerilo cijena pa kad zviznomo bilo koju radnju u guglu dobijemo podatak koliko bi nas naši htjeli oderat http://www.am-angelsport-onlineshop.de/shimano-lesath-cx-spinning-270-xh/

:hi:

maverick

I ja sam kupio u njemackoj  :ok: