Sportex

Autor vatrogasac, Veljača 05, 2016, 12:51:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

Citat: rsimon4  u Lipanj 14, 2016, 07:38:43
Što mislite o ovom? Som smudj?
Sportex Kev Spin DL 3,05m,tb 60gr

nema se tu šta misliti ...to je odličan štap (još ako je prva generacija ) :hi:

ljuska

moja prva ozbiljna ljubav

Rap

Daj ga malo opisite?

maverick

A ne znam, klasični sportex...jak, ovaj model vise za dunavska natezanja, nesto sporiji..sto bi rekli s dusom....tko voli takve stapove... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Ukratko, moj je 9 ft. do 50 grama, maslinasto-zelene boje, isprepleten "kevlarom" cijelom dužinom, Fuji DPS držač, Fuji vodilice 5+1, plutena drška.....  :ok:      ...nekima pre tvrd, nekima "gluh", za one s istančanim osjećajem "kolac", ove "nove" nisam imao u ruci...   :no:
Kako netko reče, "prva ljubav zaborava nema".....
A za sve ostalo, najbolje uzeti u ruke, probati na vodi....  :dontknow:

maverick

Bas , nekom se svidja crna nekom plava nekom s dudama nekom s dupetom... :stripii: samo stavr ukusa i navike  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rsimon4

Citat: maverick  u Lipanj 14, 2016, 20:26:48
Bas , nekom se svidja crna nekom plava nekom s dudama nekom s dupetom... :stripii: samo stavr ukusa i navike  :ok:
Meni i crna i plava i sa cicama i sa dupetom, volem sve!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Cekam samo "Ministrov" komentar!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

U njegovim godinama je sasvim svejedno...i plava i crna mu je neiskoristiva  :stripii:

im84

Da se nadovežem na Veljin komentar iz teme o tome kako će se ''žutiti'' u čamcu. Sportex Absolut - dugo sam bio u nedoumici koji ''jači'' štap uzeti za veće glave na Dunavu, i vezano za ovu seriju štapa, prvi sam kupio 2.7m, ''60''-gramca, koji nema veze sa 60grama. Brutalan jigg štap, upravo za Dunav, i način ribolova koji meni odgovara. Osjetljiv, brz, a snage puno.

Na moj nagovor, prijatelj je uzeo 2komada, 60gr u 2.70m i 40gr u 2.40m varijanti, i kaže da ga štapovi oduševljavaju. Nemoram ni reći da je upravo u 2mjeseca od kada ih je kupio, na njih imao prekrasne ribe, smuđa 12+kg, smuđa 11.5kg, 7kg, i puno manjih. Spadanja - 0.

U međuvremenu, priča se pročula, te ih je još nekoliko uzelo isti štap.

Kako to već ide, osobno mi se toliko svidio, da sam popunio kolekciju sa još jednim, i kupio sam 2.70m ali 40gramac. To će mi biti artiljerija za Dunav, pokraj još štapa za vertikalu.

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Brutalni štapovi...isproba Šimićev...odličan za našu vrstu pecanja...malo škripi ta žuta boja ali navikneš se s vremenom...Nisam nista ulovio na njega pa ne znam kako se ponaša pod ribom...

im84

Na suho štap djeluje kao motka (60gramac), onako baš žestoko. Pod ribom, druga priča. Tebi bi se svidio 2.40m 12-34grama. Ima i 2.10m, ali bojim se da je možda ipak to malo kratko.

Da nemam malog CD-a (2.52m, 10-35g), uzeo bi ovo.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Meni je zapeo za oko 20 gr...za jig na dravi taman..Joko je prodavao i to onog kraceg ali krcat sam s stapovima tako da nisam kupovao..

im84

To je taj. 12-34 je 20gramac, 30-50 je 40gramac, 36-79 je 60gramac.
Da, Joko je prodavao, bila je baš dobra cijena.  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

VELJO

Ja koristim 60 gramca od 2015. godine  i prezadovoljan sam, prvotna namjena je bila teži jig a na kraju samo njega koristim zima rukavice i glava 8 g  i ja osjetim što radim. Jedina mana je debalans ali kad se na njega stavi teža rola sve dođe na svoje, ipak je to štap za ozbiljni ribolov pa ozbiljna rola mu i treba!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!