Akumulator za sonar

Autor zvona, Veljača 08, 2016, 10:33:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Dali je ovaj dovoljno dobar za mog huminbirda

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Nov s garancijom 200kn..punjene preko kablova dok idem na Savu haha

šajzika

Kolko ce drzat  ?? Sat dva ?
Audentes fortuna iuvat

zvona

Ako bude tako uzet cu jači ali ja vjerujem da bi trebo makar 5h radit bez problema

U drugom camcu imam 75AH i dura mi bez problema više od godinu dana..a koristim za svjetlo i sonar..a na ovu bateriju ide samo sonar tak da nebi trebo imat problema bar se nadam  :icon_scratch:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

zvona

A kad sam i ja cicija ovaj 200kn a od 12 ampera mislim da je bio oko 270kn tak nešt i jbg..ako Bog da danas ide na probu

zvona

Sad i mene to kopa..maverick koliko ce ovaj radit maximalno

željkož

sa 9Ah ce raditi puno duze od 2 sata
neznam koliki je sonar u pitanju ali kod mene je bio humminbird 596
ja sam ga spojio sa 1.5Ah baterijom od aku busilice i trajao je oko 70-80 minuta
3.0 Ah baterija mi je bila gore preko 2 ipo sata i jos je mogla

zvona

Moj je 597cx hd tak nešto.. ja vjerujem da bi trebo najmanje 5 do 7h radit

željkož

rj

Citat: željkož  u Veljača 08, 2016, 12:04:30
sa 9Ah ce raditi puno duze od 2 sata
neznam koliki je sonar u pitanju ali kod mene je bio humminbird 596
ja sam ga spojio sa 1.5Ah baterijom od aku busilice i trajao je oko 70-80 minuta
3.0 Ah baterija mi je bila gore preko 2 ipo sata i jos je mogla

tu foru i ja koristim ...dobro rijetko koristim sonar ali ta baterija od aku bušilice dugo drži
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mariorhr

Recim Lowrance HDS 7 (0.9 A @ 13.8 VDC), HDS 9 (1.2 A @ 13.8 VDC) i HDS 12 (2.0 A @ 13.8 VDC)...ako uzmemo u obzir da nemaš punjenja i nemaš 13.8VDC nego 12 ili malo jače od 12VDC trošit će 10-15% više pa izračunaš sam...čisto info sa Lowranceom, ne znam koji ti imaš

mlb

Mariorhr

Jbg u njegovom pdf file-u piše Power consumption 26 W (2.0 A @ 13.8 VDC), stranica 64 pa vidi