bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Mnogi su lovili soma na ruku i plivali  :uf: neki se nisu niti vratili. I ove godine mladić u HU- som ga potopio i nema ga više. Treba biti oprezan i nikako sam ne ići na soma sam, ako se nema prakse i onda je to opasan sport  :takoje:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šajzika

A vidi ovako.
Neki ljudi stavljaju na somovski stap udicu , iznad olovo i gore si vezu plasticnu flasu na koju oce dubinu.
Stap stave u camac i hvataju po potrebi tj kad potopi flasu.
Svakako je som prozdrljiv i kad je naumio on ce pozderat tak da neces omasit .
A spagu drzi u ruci i vidi sta te oce. To je mogucnost da probas par mamaca
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

To je to što piše šajzika, špagu DRŽATI u ruci  :ok: nikako vezati za ruku  :uf:  :no:

maverick

Ja špagu drzim preko prsta opustena je nigdje nije zavezana i na kraju imam kopcu koju zakacim za kanister u nadi da opali neka velika mrcina....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Prvo, kopču zakači za kanister  :thumbsup:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ma sve je to ok .
Mozes kombinirat npr dve skoljke na jednoj udici na stapu a durboša na drugoj u ruci .
Opet mene hebe buckanje :) ovaj vikend angaziram čifa za lekciju
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Ja ču prvo isprobati udarati tom bučkom na flosu, pa onda na vodu da ne ispadnem papak kad prvi put lupim sa tim po vodi, kum i ja se moramo učiti.

šajzika

Posto mene osobno nije sramota . Jednoga dana cu ti ispricat koji sam ja ispao kreten neki dan.
Cak sam i bucku polomio.
Vjeruj prijatelju nek ti neko objasni cisto osnovu da znas na koji nacin trebas ostvarit zvuk sa alatom.
Nemoj biti idiot kao ja.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Susjed će mene podučiti jel tako susjed  :ok:

kawasaki

Jedva ceka  :stripii:
bolje ti udri po flosu
Brzi od Bolena.

miha

Citat: Kugla  u Lipanj 25, 2014, 17:14:27
Ja ču prvo isprobati udarati tom bučkom na flosu, pa onda na vodu da ne ispadnem papak kad prvi put lupim sa tim po vodi, kum i ja se moramo učiti.
Kugla priatelju prvo u kadi .pa na flos .pa u plitko do koljena a onda u čamac .....

zvona

Samo ruku opustit..mene je hebala ukočenost..kad sam skužio kako..sad bučkam i u 30cm vode..

Mariorhr

Kolega MLB je imao dobru volju da mene nauči...svaka mu dala  :clap2: al osim mokrih leđa i 5 litara vode u čamcu rezultata nije bilo  :stripii: :stripii:
Nikako da opustim ruku...upravo me ta ukočenost ubije  :BangHead:

DIDAPATAK

..onda su ovi uspješniji bućkaroši sa mekšim  :mt1032:..ima nade za mene  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba: