bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Jel neko probao umesto vunice staviti ovako nešto?!
Pravi ga ORKA, a od nedavno i DOK.

maverick

E na takve suknjice vidim po svijetu stave jos i one plasticne kuglice...kao sto se prave ogrlice i narukvice od njih...i trokuka ide odmah ispod na par cm....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ee tako nesto sam uzeo u zabici...ove tvoje mi se cine malo bolje :thumbsup:

zvona

Pitanje za iskusne..sjedimo u limenom čamcu i bučkamo..lim zvoni ko crkveno zvono..dal to smeta prilikom bučkanja? Čamac je od 1mm lima napravljen za par sati hehe

Jožef1

1mm  :icon_scratch: pazi da ne probiješ čamac s bućkom  :stripii: vjerojatno otjeraš svu ribu od sebe, pa čak i soma
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

zvona

Ma to je napravito na brzaka..od 3 komada lima..sa dosta egija hehe i dobar je..3m dug 90cm u podu..sa tomos 4 super ide..to smo se išli ubit vrjeme s njim

maverick

Sigurno lim, plastika i drvo proizvode drukcije zvukove...e sad koji vise valja ne znam....ali lovim na bucku stalno ali redovito sitan som...jeli to zbog drave ili zbog mene...jbg neznam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nisam nikada bučkao . ali ovo ljeto moram isprobati, moram vidjeti kod tebe susjed kako izgleda ta montaža na špagu pa da si složim jednu pa na probu

zvona

Evo i ja danas napravio kičanku vidjet ce mo kako ce funkcionirat

silure

Citat: maverick  u Lipanj 20, 2014, 21:10:39
Sigurno lim, plastika i drvo proizvode drukcije zvukove...e sad koji vise valja ne znam....ali lovim na bucku stalno ali redovito sitan som...jeli to zbog drave ili zbog mene...jbg neznam
mislim da samo nisi naletio na velikog da je gladan hehe...

Jožef1

samo pitam, što će ti čvor između udice i kičanke  :icon_scratch:

zvona

Da mogu stavit trokuku kad nabavim adekvatnu..ali i nesekiram se da može puknut kad je i osnova i predvez od 3mm ribarske špage..samo me handri što mi se ponekad predvez prebaci preko olova..

Jožef1

Što se tiće problema sa predvezom- ima tu majstora za bućkanje  :ok: A ti misliš na soma sa dvije udice ili.... ja osobno to ne bih preporučio jer kada odvali somčina, problem stvara druga udica

zvona

Ma ne kolega umjesto one obične udice stavit ću trokuku..nikaka druga udica da mi se još zakrva u ruku..nedaj Bože

Šta da napravim da mi se ponekad predvez od udice ne prebacuje preko olova?

Harley

Prebrzo cimas spagu, i kad spustas pustaj polako u vodu, olovo leti dolje rotira se predvez iznad olova pa se upetlja
Living your dreams, do not dream the life