bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

bb

Samo nemoj ko na you tube( panić) vezat špagu oko ruke,i onako pljuskat po vodi jel to nema veze sa bučkanjem...osim što oni love jel ima izgleda puno ribe...

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

bb

pravilno izveden udarac bučkom mora stvarat jeku u šumi,ko kad puška opali

miha

pa da.... zovi ga da dođe na Dravu pa nek mlatara tako zgvrčen cijeli dan .....

bb

Zato je drvenjak zakon za bučku

zvona

A i bitna je bučka..nijedna ne proizvodi isti zvuk..ja sam kupio neku mađarsku pa se napatim s njom..teško proizvest pravilan zvuk..koju vi koristite

bb

Ja sam imao mađarsku platio 30 kn,lupala je ko sam vrag,neko je nagazio i slomio...ja se viđo ljude da si naprave bučku nožem,od vrbe za pol sata i lupa fenomenalno,sve je stvaru zglobu...

bb

bb

zvona

Kod mene čovjek od lipe napravi bučku i fino udara..Ovu što sam kupio ima čudan vrat pa teško pogađam..ravna bučka mi je najbolje legla

bb

Pitaj za cijenu,lipa je dobra jer je lagana,samo da nije lakirana

zvona

Ma neordaje on to..on jednu dvje napravi sebi za gušt..njegov djed pradjed i on su bili alasi..čovjek zna znanje bilo šta može isplest i naoravit vezano za ribolov

No

jel zna netko gdje se može nabavit "ono" što tip na dam-ovom videu ima iznad trokuke ili kako se to zove. bućke sam pravio od bazge, jasena i kestena sve ok.uzmem komad drveta ugrubo obradim pilom i onda brusilicom oblikujem bućku.posebnost mojih bućki je u tome što na vrhu imaju rupu u koju ide kažiprst
http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/ribolov/bucke-slika-36508247.jpg

maverick

Lijepo izgleda...a jeli misliš na kićanku...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

a to je to inače koristim nešto slično al od konca - . ovo s kuglicama na krakovima mi izgleda ok. probat ću to napravit