bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Imas na beyu, oko 100kn

http://www.ebay.com/itm/321620601177?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=510509848150&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Danas narucio ovakvu spravu sa beya, sa slanjem na adresu u Njemackoj 18€,
I kupio na akciji u LunaMaris dvije vrhunske bucke po 80 i 85kn, ostala im jos jedna sa izbocenom glavom bucke(kao gljiva), akcija 50%, za 80kn nisam nigdje nasao bucku.
Living your dreams, do not dream the life

No

šajzika

Ajde da ponovimo temp vode potrebna za bucku.
Posto je dost velika i vanjska temperatura a i temp vode , jer bi se dalo po dunavu malo bucku isprobat ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja tek kad bude 18-19 taman poslije 15.06
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

sad je 16 , mislis da je to premalo ??
jos gledam sljedeci tjedan vanjske temp idu do 30  :glasses9: 
Audentes fortuna iuvat

maverick

Alo...lovostaj je  :stripii: hoces opet da zbog tvog vjezbanja ribocuvarska sluzba mora na teren  :stripii:  prije smo na Dunav isli tek 15.06 pa su tad pojedinci buckali....inace ja buckam kad krene kupanje...pa dok se familija kupa ja buckam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

nemoj opet da morate zbog mene izljetat  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

grga

krajem 6 mjeseca počnem pa do kraja 8 lupam iako vidim da ovih dana bućkaju i dok ga čekaju na dubinku onako kraj čamca vježba se za početak sezone

šajzika

evo jedan dobar neznam jel bio ,

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Izgleda da je netko u niskom startu čekao prestanak lovostaja na soma. Bućka neki majstor tu kod mene danas ko sumanut

šajzika

Ja za vikend planiram samo neznam kak da iskombinram . Kratak sam s vremenom
Audentes fortuna iuvat

maverick

Budem i ja danas....ako stignem od posla

šajzika

Slikaj mi jednog od 2kg pa da dobijem elana i da stvorim vremena za vikend :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma odradiš prijatelju rutu od kilometar-dva i eventualno ponoviš jednom. Ako neće bježi kući. Od kožare do prokopa svake godine bude dobrih ulova ali meni to ne ide nikako. Kupio neko mađarsko bućkalo,prijatelj mi napravio špagu i sve ostalo al kad ja počnem udarati to izgleda kao kad se djeca špricaju sa vodom. Probao drugo bućkalo reko ovo je garant pokvareno,ma klinac opet isto to jest ništa. Jedan viče probaj iz zgloba,drugi viče probaj ovako. Ja kad mi jednom bućne skoro ispadnem iz čamca od iznenađenja. Bolje zvuči kada klepim ispalcem po vodi. Bože sačuvaj.

maverick

Ja sam prvu sezonu buckanja odradio u kupaćim gaćicama...jer vise vode je bilo po meni i u čamcu nego okolo  :stripii: sad vec to ide bolje ali daleko sam od majstora...mada lovim...na znam kako ali prosle sezone sam se nalovio i to dobro...vecinom sitni som ali ga je bilo bas dosta