bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Jutros sam u svitanje kretao od Željezničkog pa nizvodno. Rastura ta sića. Nikako naletiti na nešto poštenije. Da je bar onaj crno bjeli sonar samo da vidim gdje sam sa mamcima i reljef dna našao bi ja njega. Ovako nagađam gdje sam,svakih par minuta povučem ili spustim špagu ali nemam pojma gdje sam u stvarnosti. Bilo kako bilo lijepo je rano ujutro,tišina na vodi,nema čamaca,milina jedna  :ok:

No

Složio danas onaj teaser clonk   :idea1:  koji sam mislio složiti prije 2 god. Htio sam staviti ovdje snimak ali ne znam postaviti video   :uf:

No

:hi:  evo i video u postu, uz pomoć džokera zovi

Šajzika  :notworthy:

multiple image upload

pajdo77

Suknjica je kupovna ili je ručni rad i ako je od čega je pravljena? Ja imam klasičnu vunicu a da si pravim što nije nemoguće stavio bih staklene perlice.

No

Kupio na aliexpresu za par $

Dodao drvene perlice i olovo

pajdo77

Jel može za ovog bar neka kartonska bućka kao nagrada kad drugu ne date.danas 6-7 čvrkanja i skidanja durbahera. Toliko sitni da te bog sačuva. Ovaj jedva u mjeri a najkrupniji .pecaju ko kederi,na svakih 40-50 metara čvrk

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Mislim da bi bio red da platiš još jednu dozvolu s obzirom koliko maltretiraš tu ribu...a i nije mi jasno...nema...nema ...nema i sad odjednom sva riba dosla kod tebe  :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa eto moj Maveriče i ja se čudom čudim kak je to mene krenulo  :eek:. Možda zato što sam uporan,do znanja sigurno nije  :stripii:

Mornar Popaj

Pajdo jel to ona kibla od 200 L što je u Pevecu na akciji za 299,00 kn ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

ma jok Popaje. Mal veća pepeljara,onda možeš mislit koliki je som :stripii:

tica

Buckanje ne prakticiram bas cesto....ali prosli tjedan me ugodno iznenadio...u povratku s kupanja (sa zenom i sinom)...u dva dana (dva spusta od cca 1km) dvije ribe...3.20 i 12kg...
Sin (malo manje od 4god.) je bio odusevljen..."tajo som...veikiiii"
Drava...mamac skoljka!

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

miha

majstor

Klinac je kupljen za cjeli život. Bar neće visiti na računalu. Bravo za ulov i fotografije. Ja sam uvjek sam pa mi ribe izgledaju bez veze na slici.  :baba:

tica

Cut ce se....i ja sam 99% ribolova sam u camcu...da nisu bili oni samnom ne bi ni slike bile takve...

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

maverick

Bravo za ulov...bravo za druzenje  pričati ce godinama mali o tome..... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"