bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Skoljka...to mu je omiljena hrana i to je obicno omiljen mamac buckarosima....kao i mrmak kombiniran sa snop glisti...to su neki standard mamci za ovo doba ali nije pravilo...som kada je zainteresiran i gladan progutat ce sve sto mu se nadje pred brkovima a oni manji 2-3kg cesto brljave pa im treba pronaci slabu tocku a to bude svakako durbaher....

silure

Greys

Experimentirao sam sa trokukama, ali sam odustao. Ti mali somići, od milja ''kucini'', znaju da zezanju kada ih uvati nekakvo ludilo, i šta god da imaš gore, skine ti mamac. Školjka je definitivno jedan od udarnih mamaca

zvona

školjka je prava stvar za bučku i za stacioniran ribolov soma..ali je jos uvjek nema u pličacima na Savi..kad jos zagrije voda bit ce ih :icon_thumright:

Greys

Čim se pojavi malo pijeska, bit će i njih, ukoliko neželiš gnjurat  :icon_biggrin:
Sve u svemu, treba ići  :icon_thumright:

zvona

ima pjeska kod mene koliko god želiš iza onog betona i kupamo se tamo..ali ih nema još..nevide se ni tragovi u pličacima od njih..

silure

Skoljku sam nesto u zadnje vrijeme slabo pronalazio neznam zasto a kada ih netrebam onda nadjem...sreca da sam naiso na jedno mjesto u uvali gdje uvjek nadjem par komada inace lakse ih nalazim nekako ma dravi nego dunavu... :icon_scratch:

dravski pecaros

kod mene na karasici skoljki koliko hoces..sad bas jedan dan navatat pa probat pecat soma..nisam znao da tak dobar mamac  :toothy10:

Kugla

Ja ih nisam viđao zadnjih dana, a Dravski prijatelju nahvataj i meni koju  :icon_thumright:

zvona

Kada Sava dosegne jako nizak nivo i jako topla voda bude.. onda bude školjka na školjki i to jako velikih..al trenutno nema.vjerovatno je još hladna voda  :icon_scratch:

dr.Ivo

Ja ih kupio doduše morao sam do pasa gaziti al da se nakupiti malo je teže ali može se naći, nisu jako krupne ali ih ima na savi kod Sl.Šamca.

alexdja

Dođite u Grocku ko želi da nauči... :icon_biggrin:

Vidim majstor Bole uči Edi Granta pa može i nas anonimuse...  :thumbsup:

@bole 78 i njegov alu čamac, sa rege bućkarošem na slici levo i Bora u čamcu desno...

Zmajko je kao i obično tu da svaka organizacija bude bez greške! :icon_king:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

Ovdje danas ko u bunaru, bučko ali ništa

silure

Greys

Naravno da se dešava, samo sa druge strane sva druga riba radi, bacao sam glavinjare danas  i dobijao ribu, ali na bučku ništa