bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas bar nije bilo dosadno. Dobio jednog ispod i jednog u mjeri te par pipanja. Što kaže Manijak negdje prije nikako da stisne sekundu ili dvije da mu mogu klepit kontru. I bi uzeo i nebi uzeo sistem pecanja

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Ajd nek i ja upecam neki klinac,ovaj je za moje terene mobi dik

maverick

Sad mozemo zakljucati temu 😀 bravo matoriii
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Jel to ona velika kibla 150x100cm ???

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Dječko,to je prenosni olimpijsji bazen u zdravo muškoj boji

Smithwick maniac

Bravo pajdo!
Čim se uloži malo strasti rezultat je uvijek tu!!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Danas gledam, ima buckaroša na Dravi kao nikad prije  :clap2: zato i dodje pokoji dobar rezultat...jos samo da durbahere nabavim...ima li neka preporuka koja radi vikendom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Uzmi paket cijelih lignji ili ako imaš gdje naći školjaka i ne trebaju ti durbaheri. Ja lovim na to dvoje i ne vidim da som izbjegava te mamce. Mene zahebo vodostaj,vadio sam školjke u luci Tranzit ali odma kod broda usidrenog pref ulazu u prokop,sad drava to prelila pa je ta bara preduboka,ne mogu ih nikako izvaditi. Moram u Domu danas po lignje ako mislim pecati. Na gornjogradskoj tržnici u Orahovačkoj ribarnici je bila kila lignji cijenom ista kao ledinih 400 grama. Doduše zna biti i jeftinijih po tim njihovim škrinjama al te jeftine se prvo razgrabe. Opet povoljnije nego durboši a som ju uzima bez pardona

maverick

Ma ne volim lignju ni u ruku uzeti... :stripii: Ima li tko broj od Srebre iz Petrijevaca ili nekog tu u blizini koji prodaje durbahere...

maverick

Nasao durbahere...skoljku...buckao cijelo popodne bez rezultata...Imao dva ozbiljna dizanja, bar tako mi se ucinilo na sonaru ali nastavljamo sutra

pajdo77

Probaj mjenjati satnicu. Ja osobno ujutro probam prije šest. Ako neće onda sutra odem u osam a popodne ne idem prije 18 sati. Dobro je što njemu najmanje smeta ovakva voda,za bućku je ok. Treba,mlatiti i mora on doći.

maverick

A ono...ako nema tu doci su po tog tvog sto pipka a nece  :stripii:

pajdo77

Dođi prijatelju kad god hoćeš. Sve je to naša Drava

silure

Citat: maverick  u Srpanj 25, 2021, 17:50:28
Nasao durbahere...skoljku...buckao cijelo popodne bez rezultata...Imao dva ozbiljna dizanja, bar tako mi se ucinilo na sonaru ali nastavljamo sutra
ima u bilju durbaka u onom el-de radnji il kak se vec zove bio nekidan pa vidio,ja trazio kicanku ali oni nikad culi za tu stvar

maverick

Moze biti da nisam nista ulovio jer nemam kićanku  :icon_scratch: