Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

Citat: maverick  u Travanj 22, 2016, 21:29:56
Kolega s foruma ima auto koji se nemoze registrirati dok se ne plate kazne a moze ga prodati kome hoce ali ni novi vlasnik nemoze ga niti prepisati niti registrirati. Po meni cak i ok. Ja placam sve svoje hirove...igracke i kazne naravno...sto ne bi i ostali  :stripii:

Sad si sam porekao ono što si rekao, prvo velis da ga onaj prvi ne može registrirati ali može prodati, dok ovaj drugi ne može ni "prepisati" a samim tim ni registrirati??? :sha:

maverick

Ma nisam se porekao, moguce da smo se krivo nesto razumjeli..u biti s teretom na autu imas problem..to je bio početak priče  :ok: Malo sam u guzvi pa se ne stignem toliko tipkati...sezona je tu na vratima a čamaca u dvoristu vise nego u zimskoj luci  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Hehe, neka neka radi, biće NES i para!!!

gigi

pitanje za  kolege forumaše...ima li tko iskustva sa ovim prodavačima jeftine struje....

alex7777

Citat: gigi  u Travanj 22, 2016, 22:20:38
pitanje za  kolege forumaše...ima li tko iskustva sa ovim prodavačima jeftine struje....
bijezi od tog kolko te noge brzo nose vjeruj mi sve banda slatkorijeciva LOPOVSKA  :pirate:

Kugla

Susjed je u pravu po pitanju ako auto ima zabilježbu i ovrhu, ja nisam govorio o tome, ja sam govorio dugu da li poreznom ili za kazne da sa tim kupac nema veze ako ga prodavač ima i u pravu sam, nemojte brkati dvije stvari DUG I OVRHU, ako ima dug ne mora biti i ovršen

Kugla

Citat: kobac  u Travanj 22, 2016, 21:24:09
mislim da se tu brkaju neke stvari...
ako se priča o prijepisu auta onda se radi o tome da se nemože prepisati ako je pod nekom ovrhom...znači auto se nemože prodati... i to po meni nema veze sa registracijom..
a ako je auto uredan, a vlasnik ima neke neplaćene kazne, onda (opet velim po mom nahođenju) on nemože registrirati auto (bilo koji) dok ne plati kaznu, ali može auto uredno prodati a samim time i novi vlasnik može registrirati auto..
to su po mome dvije različite stvari....
bravo upravo to govorim, nismo se razumjeli susjed je mislio na ovrhe a ti i ja o ovome o ćemu pišeš

maverick

Ma znam da ima problema s tim autima...ali znam i di se ti pronašao  :stripii: :stripii: ajd u luku na kafu... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Vidimo se u luci, al vjeruj hvala bogu nisam se našao među onim lošim, malo smo isplivali bogu hvala

gigi

Citat: alex7777  u Travanj 23, 2016, 00:13:25
Citat: gigi  u Travanj 22, 2016, 22:20:38
bijezi od tog kolko te noge brzo nose vjeruj mi sve banda slatkorijeciva LOPOVSKA  :pirate:
istina ....preveslali mi staru dok me nije bilo kod kuće...sad se moram nekako izvući... :crybaby2: :BangHead:

pajdo77

U dnevnik.hr pišu da bi najbogatiji Kinez kupovao "Milan" za 700 miliona a onda još upumpao unutra tko zna koliko. Dravski uči kineski,nešto će se dešavati ako Berluskoni ne zakoči :baba:

dravski pecaros

tesko da ce nešto biti od toga.. :hi:

pajdo77

Misliš zbog Berluskonija ili zbog toga da će se Talijani teško primiti da takvu jednu ikonu njihovog nogometa kupi stranac?

pajdo77

U "dnevnik.hr" iz teme zanimljivosti sa jučerašnjim datumom kažu da su stanovnici mjesta u Poljskoj popi*dili i da hoće prosvjedovati u Varšavi. Naime svake godine okupiraju ih vodeni cvjetovi i ne mogu ih se riješiti,iznose ih kantama iz stanova i kuća. Pitam se jel tamo ima pecaroša,kod nas bi to bio lijep sezonski posao. Na slikama se sve crni od lepice,selim u Poljsku i šaljem preporučeno,cijena prava sitnica :stripii:

pajdo77

Pišu u "glasu" da su u Erdutu carinici našli kod žene 100 kilograma durbahera koje je htjela prenijeti ovamo iz Srbije :sha:. Pa gdje ih je sakrila da se kao ne vide?Da je sto komada pa ajde nekako ali sto kilograma :mt1032: