Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: pajdo77  u Srpanj 30, 2016, 20:42:33
Gledam na yutubeu kako Rusi pecaju smuđa jiganjem. Tip na nekom jezeru naravno ogromnom sa nekom štapinom poput germina za somove ili za tune vadi smuđeve ispod kile. Ajd sad kako on osjeti kad mu pipka,mrljavi sa tim kolcem od štapa a kod nas treba te neki za ovolike glave,te drugi za vobler,sto čuda. Očito onda Rus zna-znanje kad je njemu svejedno ili su kod nas navlakuše za kupovinu štapa kad nema navodno univerzalnog za blinkanje smuđa :sha:

može na "opuštenu strunu" tako da mu je osjetljivost štapa nebitna
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Pa ne znam kako on to peca,priča u kameru i čupka smuđeve,kao naši kamenjari imaju šare al nisu veliki,možda do kile. Kažem pribor ubi bože al ih navadio Rus.

rj

ključ je u "bogatoj vodi" a ne u priboru

pajdo77

Jasno mi je to Rj ali kako osjeti da čvrkne na te somovske štapove. Mene podsjećaju na Balzerove koje sam nekad imao za soma,crni sa onom drškom koja nije od pluta nego od pjene. Ringlica do rolne ko ona karika što se stvi na silk da vidiš kad ti peca,ludara.

Zagor

Odi gore na adresu stranice i kopiran link pa ga zaljepi u odgovoru pa ga ponovo oznaci sa desnim klikom i stisni onu kuglu iznad smajlica
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

rj

kad jig spušta uvjek ima blagi luk na struni puno pomaže da je struna deblja i luk jasno detektira napad na shed

pajdo77

Zagore daj se skoncentriraj  :stripii:,pa ja ti majstore još čestitke poštom šaljem jer ne znam poslati sms preko mobitela,ne znam ni koji mi je broj,imam negdje zapisano :icon_scratch:

Zagor

Ma samo treba biti uporan. Ima ti jedna provjerena metoda,a zove se metoda pokušaja i pogrešaka. Daj da i mi malo gledamo  :icon_rabbit:

rale2505

pajdo77

Rale 2505 sad kad si našao to kako Rusi pecaju smuđa vjerovatno ti je komp izbacio puno Ruskih videa. kako ih samo nađe svaka ti dala,meni to nekad samo izbaci inače bi gledao drek. E sad ja sam naziv tog videa pokušao sa Ruske ćirilice(nije to ćirilica ko ona koju sam učio u osnovnoj) pročitati i prevesti na našu latinicu pa ide ovako:
- Lov sudaka na džig letom na Volge-Kamskoe ustve. Na tom videu tip peca smuđeve sa štapom za somove

rale2505

Citat: pajdo77  u Srpanj 31, 2016, 05:36:09
Rale 2505 sad kad si našao to kako Rusi pecaju smuđa vjerovatno ti je komp izbacio puno Ruskih videa. kako ih samo nađe svaka ti dala,meni to nekad samo izbaci inače bi gledao drek. E sad ja sam naziv tog videa pokušao sa Ruske ćirilice(nije to ćirilica ko ona koju sam učio u osnovnoj) pročitati i prevesti na našu latinicu pa ide ovako:
- Lov sudaka na džig letom na Volge-Kamskoe ustve. Na tom videu tip peca smuđeve sa štapom za somove
Evo pajdo:

pajdo77

Ma to legendo,to je taj :ok:,sad gledaj kojim štapom tip peca,mislim da se u četvrtoj minuti vidi špic,ako to nije za somove onda sam ja som :clap2:. Ima puno tih ruskih videa i oni mi nekako najrealniji,nema tamo puno nekih skupih štapova i ne znam čega,valjda ih nikakvi sponzori ne reklamiraju. Ima još jedan video gdje tip peca sa još jačim,bem ga ko germina izgleda al ne mogu nać da se ubijem. Uglavnom imaju videa i o prihrani bjele ribe,montažama. U zadnje vrijeme samo njih gledam,ostale sam izgustiro

Mudri

Pajdo moj nisi ti vidio prave ruse na što pecaju,japanezeri prave samo štapove za njih,prave pile,ne kužim na kakvu motku ovaj peca,ali znam da ruje imaju para ko pjeska kad se kupuje oprema i pecaju na lude stvari.....

Zagor

Pajdo pa on ti lovi somove samo sto neće priznati da mu nejde  :stripii:  :rofl2:

pajdo77

Ne kažem da nemaju nego da gledam videa gdje "obični" ljudi a ne neki profesionalci sa kombinezonima ištancanim ko vozači formule jedan od reklama pecaju jednostavnim priborom kakav i sam imam i još jednostavnijim tehnikama.Pogledajte videa gdje prave hranu za bjelu ribu. Na primjer upišite "boltuška" i vidite kako se od griza pravi klopa za babuške i bjelu ribu,star sistem 100 godina a još uvjek šljaka,provjerio sam i tvrdim da je nenad*ebiv. Smjese za prihranu raznih vrsta riba a sve imaš u kuhinji. Koga zanima može čuti puno korisnih savjeta na yutubeu baš kako to radi Ruska škola pecanja. A što Zagor kaže tko zna šta ovaj Baja peca samo mu se kače smuđarci a on kao znancov nama tu prodaje priču da peca isključivo njih peca dok je ženi reko da na vodu ide po jedno somče za perket :stripii: