Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Ma jasno i meni je palo nekoliko stvari na pamet za sta bi to bilo dobro, samo opet kad razmislim o svemu i onda procitam vas potpis (kolega No) onda mi nekako proleti kroz glavu da bi neko rijesenje danas moglo prouzrokovat sranje sutra!
Jbg nekako pusem i na hladno 🤣
dec d vej aj lajk it....

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Ode cijena aluminija još gore :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Rap

Moglo bi biti novih-polovnih na prodaju koliko hoces jer nece ljudi imati s cime gorivo platit

šajzika

Sto skuplje gorivo to se vise ljudi vozaju, puše i kafići  puni ljudi koji piju kavu.
Blagostanje, mala Švicarska.

Audentes fortuna iuvat

maverick

Kolega čeka novi auto od početka godine...obecali mu 15.1 slijedece...Rabljenih nema jer ih nitko ne vraća kad uzima nove, dosta "žica"rabljenim vozilima po europi je propalo jer nema sta prodavati. Moram priznati da nista vise ne razumijem...ni te kontejnere koji stoje tamo mjesecima...ni te nestasice neceg cega ima...velike promjene na trzistu rada...sad viska ljudi sad manjka...Mada realno ne treba me to ni zanimati...na tako velike probleme ne mogu utjecati...niti mogu sta pomoci...vise me brine sto smudj radi losije za ovu dob godine a i to sto ulovim je minimalnih dimenzija...ako i to ima veze s Magnezijem...hebacu kevu tim Kinezima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Najviše problema u auto industriji imaju navodno zbog nedostatka tih nekih čipova. Nek prave stojadine onda

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

alexdja

Naravno da nema čipova kad su sve potrošili na vakcine... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

pajdo77

Evo kažu da su Miholjačke zatvorene vode poribili sa 500 kg amura i 1300 kila ili malo jače šarana. Kod nas poribe svoj kotlić

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk