Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

maverick

Ajd sto krade...sto je lopov i klosar...ali da si za pravo da zapali čamac ribocuvarskoj sluzbi...pa to ako lokalna policija ne rijesi...onda ga hebi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Šta je sledeće ? Ubistvo ribočuvara ?

Niko ne može da bude jači od države, samo je pitanje da li će država na ovu silu odgovoriti još brutalnijom silom, kao što bi ja ove pohapsio u roku od odmah, poslao na robiju, plus od imovine naplatio zapaljeni čamac i motor.

Ja godinama tvrdim da ribokrađa može da se reši za par meseci, ali ne postoji volja.
Sprovedeš kontrolu na vodama, ali i po restoranima, pijacama.
Koga uhvatiš na vodi, oduzimanje čamca, motora, sonara, kola, svega...
Restoran koji služi ribu u zabrani, ribu ispod mere - zatvaranje na 6 meseci, plus masna novčana kazna. Ponovljen prekršaj - trajno zatvaranje.
Ko prodaje ribu koja je u lovostaju, ribu ispod mere - robija.

Eto tako, sreća njihova što ja nisam vlast...

:angry1:

dravski pecaros

Gremlin pa u našim državama se izvuku za ubojstvo čovjeka a šta onda očekivati za krađu ribe...

Problem je u samoj organizaciji države
Eno ona pička u vašem MUP-u kaki je hajku napravila šta ona očekivati u svezi ribe

Gremlin

Druže Dravski sve se slažem, ali mene ova priča najviše boli...

Izvuku se oni jako bliski vlastima, ali to je sve ekipa bogatuna, eto na primer sin vlasnika "Pink TV", ubio devojku na pešačkom i pobegao, i nikom ništa...

Ribu krade gologuzija, ali izgleda da ni za njih ne važi zakon...zapaliti čamac lovočuvaru, pa to je kao da je zapalio policijski auto.

Eto ne znam...

:crybaby2:

nekinho

Gremlin

Joj da vidiš rad na Srpski način...

Sve što je ova vlast radila, od Trga Republike do Beograda na vodi...
Sve se raspada posle par nedelja kao Trg Republike na primer...
Pločnici u centru, šetna staza pored Save...
Napravili muzičku fontanu koja ne radi, a koštala je 2 milona eura...
Kupuju kinesku novogodišnju jelku za 83,000 Eura...
I sve se radi po bezbroj puta, i sve se svaki put plaća ponovo...

pajdo77

Sad bi Svjetska banka trebala tražiti lovu natrag al ne od građana hr kako to bude nego od odgovornih. Sjest im na imovinu i u kuqac

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Taj čovjek je bio istinska legenda. U akciji Ðavolja greda  tražio lopatu. Tlo smrzlo,nemožeš kramp zabit u njega a ne lopatu. Na naše pitanje šta će mu kaže da Purgerima donesem komad Baranjske zemlje. Gdje mi tu i on,imao muda ajme. Počivao u miru.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

joker

Valaj su ih usrecili s tim ford rengerima.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Gremlin

Slažem se, bolje da su bile Toyote Hi-Lux...ali bolje i to nego ništa.

A s obzirom da su kod nas svi tenderi namešteni među SNS-ovcima, a da je taj direktor Kružević važan SNS "kadar", eto zašto Ford kao najgore rešenje:

„Kružević je bio član Socijalističke partije Srbije, a nakon toga se priključio Narodnoj partiji Maje Gojković“. Do decembra 2016. bio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Pokrajinskog odbora te stranke za Vojvodinu, a onda je prešao u Srpsku naprednu stranku. Koordinator je te stranke za Južnobački okrug.

"Kako je u maju 2019. pisao Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE), dobio je, kao vlasnik poljoprivrednog gazdinstva, od Pokrajinske vlade novac za opremanje stočarske farme. Bespovratno su mu, kako se navodi, na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, dodeljena bezmalo dva miliona dinara za nabavku mešaonice i opreme za ishranu ovaca i koza."

šajzika

Meni je to pozitivna vijest. Auti su novi, pod garancijom. Vidim  camci su v korito i velike Honde na njima tako da ce biti brzi na vodi.

Sad platit posteno ljude i nek idu pravit reda na vodi jer tu dolazi do najveceg problema.
Slaba placa te "motivira" na uzimanje mita.
Kad je čovjek zadovoljan i dobro placen, bojat ce se uzet mito da ne izgubi dobar posao.
Audentes fortuna iuvat