Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

U 24 sata piše da je čovjek u Dravi kod Ludbrega digao soma 51 kilogram :hi:

pajdo77

Pune novine cirkusa u Americi. Zadnja dva dana policajci upucali dva afroamerikanca..tko zna već koje po redu a neki snajperisti okrenuli ploču pa opleli po pajkanima,četvorica mrtva i nekoliko ranjenih. Još su uvjek ljudi tamne boje kože tamo građani drugog reda kako ispada a kunu se u ista prava. Još nikako da u senatu izglasaju stroži zakon o kupovini oružja. Jak je lobi i velika lova u igri. Pa tamo možeš prije kupiti pušku nego andol,nije im baš neki zakon.

šajzika

Isti ti potlačeni crnci su neradnici, žive od socijale, skloni kriminalu i slično.
Nisam rasista :stripii: ali na TV-u i netu  samo takve gluposti pišu gdje se još dodaje ulja na vatru.
Kad vidim ono debelog debelog sa pun klinac zlata u ustima odmah mi sve bude jasno.
Čudo je kako se ubojstva bijelaca uopće ne prenose. Nezanimljiva su a čitao sam negdje neki podatak da je više takvih slučajeva sa bijelcima
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ne ulazim tko je tu kriv a tko prav,kažem što sam pročitao. Istina je da oružje možeš kupiti na buvljaku uz gotovo nikakvu provjeru a da ne pričam da stoji u marketima ko da kruh prodaju pa biraš koji ćeš. Ne bih rekao da oni imaju neku psihološku provjeru tj psiho test prije kupovine. Ako se već po tom njihovom amandmanu smije posjedovati oružje što ne zabrane jurišne puške? Šta će nekom lovcu oružje koje ima spremnik od 30 metaka? Ne bi ja tamo ni kao turista na pivo otišao a ne živio.

Harley

Prosao sam Ameriku sa motorom 2500km, najvece zlo koje je napravljeno u povijesti Amerike je zlocin na Indijancima, treba otici u Navajo rezervat u Arizoni i malo popricati sa indijancima koji tamo zive gdje su ih bijelci protjerali, na povrsini vecoj od HR zivi 400.000 Navajo indijanaca, bio sam u zadnjih deset godina pet puta prosao Ameriku uzduz i poprijeko, sin mi tamo zivio 5g. imao je vrhunski zivot u vratio se u HR.
Sto se tice oruzja, kupujes ga samo uz pokazivanje ID-a, znaci moze sa vozackom dozvolom, crnci su u Americi posebna prica, ima vrhunskih ljudi ima i olosa, u kojoj rasi ih nema, bijelci su od 1600-i neke posredno i neposredno pobili oko 22.000.000 indijanaca.
Najveci problem je ljudska gramzivost za novcem i lobiji koji bi najrađe da se oružje prodaje na svakom kiosku.
Da ne spominjem nepovredivost privatnoga posjeda, tamo se ne ulazi u tuđe dvoriste dok te vlasnik ne saceka na vratima.
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Sandra Perković na mitingu bacila 69,94m. To i nije neka novost nego da je svih njenih šest hitaca bilo dovoljno za prvo mjesto. Mala je vrag živi :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Tsmo treba jedan Isilac sa par💣💣💣💣 :stripii:

pajdo77

Gledam na yutubeu kako Rusi pecaju smuđa jiganjem. Tip na nekom jezeru naravno ogromnom sa nekom štapinom poput germina za somove ili za tune vadi smuđeve ispod kile. Ajd sad kako on osjeti kad mu pipka,mrljavi sa tim kolcem od štapa a kod nas treba te neki za ovolike glave,te drugi za vobler,sto čuda. Očito onda Rus zna-znanje kad je njemu svejedno ili su kod nas navlakuše za kupovinu štapa kad nema navodno univerzalnog za blinkanje smuđa :sha:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa kako kad ne znam,još piše na ćirilici pa ne mogu prepisat na papir šta piše,nemam takvu tipkovnicu,hebiga mogo sam tražit od Putina kad je sad bio  u susjedstvu.

šajzika

E jbga od tebe nema koristi.
Gdje je ona ćirilica i drugarstvo gdje se izgubilo ono
Danas, kada postajem pionir 
Dajem časnu pionirsku reč: 
Da ću marljivo učiti i raditi 
poštovati roditelje i starije, 
i biti veran i iskren drug, 
koji drži datu reč; 
Da ću voleti našu domovinu samoupravnu 
Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju 
Čuvati bratstvo i jedinstvo