Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Samo da neko ne kaže nešto... Imace 365 izlazaka na vodu, neće imati gde da prespava...

majstor

Nama u zlatnim godinama bi bila čast da nas netko vidi sa mladom ribom na javnom mjestu. Mislim da ni žena ne bi zamjerila. Jedino bi selio u kuću u Križnici, zemunicu na ribnjaku ili kolibu na Dravi.  :stripii: :stripii:

maverick

A jbg...znaš ono kad je lik išao na pecanje...a žena svaki dan prigovara, izbije svađa...ona mu brani on se opire i tako sve do jednom dok on ne popizdi i rastane se... Eno ga sad sjedi kući i uopće ne ide na pecanje...Kad ga pitaš što ne ide...kaže jbg, nije mi više zanimljivo kad mogu kad god hoću  :stripii: :stripii:
Tako da tko zna sta bi kasnije bilo s tih 365 izlazaka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

a deo:
Novina je što će kazne, doduše minimalne, plaćati i parovi koje komšije prijave zbog suviše glasnog seksa

- Dobar dan, mi dosli po prijavi ... za buku. Da li vi to vodite ljubav?
- Ne, svadjamo se  :pain10:
- Aha .. nista onda ... izvinite ...
:tongue3:  :uf:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

nekinho

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

pajdo77

Nebi zavrnio rundu pa da mu netko dovuce plovilo ili jos gore neku vucnu sluzbu jer to tamo kosta bar godisnju placu.seronja.trebo ga je na cesti zguzvat kamion pa da ta kolica dobiju pravu svrhu

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

pajdo77

Otpala mu u medjuvremenu kuka za vucu.tako mu je mogla puknuti za vrijeme voznje,prkolica otic na neki auto i ubit neku obitelj.sto ja popizdim na takve lumene.on je sad faca jer je po novinama taj,negov izum tj idejno rjesenje.odero bi mu kaznu da bi za nju mogao kupit cjelu vucnu sluzbu pa nek se onda slepa

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

A ja pogrešno mislio da smo samo mi balkanci snalažljivi i inovativni.  :stripii: :stripii:

ljuska

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ko je jedrio zna da lako dodje do pucanja zgloba koji je na sastavu jedro+daska. Ako taj deo ode na pučini, pa pa i ćao. Čoveku se to sigzrno ranijeg već desilo. Mojim nekim drugarima se isto desilo kod Ulcinja, tadašnja granica Juge i Albanije, struja nosi na dole. Izbacila ih je nekoliko kilometara na Albanskoj teritoriji i to krajem onih nesretnih '90-tih. Jedva su živu glavu sačuvali. Tako da i od lošeg ima gore.

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...

majstor

Ovisnici o adrenalinu bi trebali mučnuti glavom prije nego krenu daskati po takvim valovima. To mi djeluje opasnije nego loviti grizlije na Aljasci.  :takoje:

maverick

Da to svakako, svaki sport nosi vise manje nekih opasnih situacija, mene je ovdje odusevilo to visesatno prezivljavanje, pribranost, fizicka sprema i na koncu ipak i to famozno odijelo....koje je sacuvalo toplinu....

majstor

Njemu je to bilo testiranje mogućnosti i rušenje granica, a kako je bilo obitelji?
Sve mi se čini da nije potonuo zbog prazne glave, mada sam sretan što je dobro završilo.  :stripii: :stripii: