Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

maverick

Ma imam to...Pa tonyc nekad zapali cigaru kad crkne upaljač...ali i to je na rubu da se ostaviš duvana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Zanimljiv video. Prije dva tjedna na svu sreću izbjegnuta je nesreća kod Osijeka na obilaznici prema Čepinu koja je mogla završiti tragično. Snimka trenutka kada kamion oduzima prednost vozilu na glavnoj cesti već nekoliko dana širi se internetom.
Kako piše ispod postavljenog videa, trenutak izletavanja kamiona sa sporedne ceste na glavnu i oduzimanja prednosti koje je moglo završiti sudarom snimljen je 1. travnja kod Osijeka.
Vozač automobila snimio je događaj i objavio ga. Kako se vidi na snimci kamion pripada Konzumu. Nakon toga vozač kamiona je usporio i ispričao se paleći sva četiri žmigavca, a potom je, kako se vidi u nastavku snimke i mahnuo rukom vozaču.

nekinho

Kakav kamion vozi naš drug Šajzi???  :sha:

maverick

U ovakvim pogreškama ginu cijele obitelji, ali sta reci i taj vozač vjerojatno vozi vise nego sto smije i to poprilično...a znam da nije šajzika jer je ovaj mahnio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kako je samo ovaj u automobilu toliko prije uspio snimati cijelu situaciju,   :sha:
Kao da su se dogovorili, iako da ovakve situacije su pogibeljne i treba biti na oprezu

šajzika

Citat: nekinho  u Travanj 13, 2016, 11:40:26
Kakav kamion vozi naš drug Šajzi???  :sha:
Najveci i najluđi.  Ja ne kocim samo dodajem gas.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: Kugla  u Travanj 13, 2016, 13:45:33
Kako je samo ovaj u automobilu toliko prije uspio snimati cijelu situaciju,   :sha:
Kao da su se dogovorili, iako da ovakve situacije su pogibeljne i treba biti na oprezu
U Rusiji i dalje velika većina ima kameru koja snima non stop. polako to dolazi i kod nas  :ok:

Rap

Koliko sam čuo kod nas je zabranjena ta kamera   :dontknow:

maverick

pajdo77

U današnjem "24 sata" piše da su našli nekog pecaroša koji je upao u Kupu večer prije. Ispao čovjek iz čamca. Prvi ne nosim taj pojas na vodi,niti ga imam uopće a eto kakve se tragedije u sekundi mogu desiti.

maverick

Nesto precesto u zadnje vrijeme...ovo ce vjerojatno biti okidac po pitanju provjere plovila i osposobljenosti

maverick

Zanimljiv trend....neki plćaju poprilicno puno za zivot kakv počesto zivimo boraveci u prirosi, na vodi..u kabini...na osamljenim plažama

http://www.index.hr/rouge/clanak/novi-trend-odmora-glamping-glamurozan-nacin-za-uzivanje-u-prirodi/887524.aspx

kobac

kobac

Punim imenom i prezimenom Zlatko Petak iz Sarvaša želio je ispričati svoj slučaj. Dok ga je sin vozio od vikend-naselja na ušću Drave, gdje su cijeli dan radili na vikendici, kroz šumu, kako je naglasio, “prtenim” šumskim putem, zaustavila ih je policija koristeći pri tome rotacijsko svjetlo. “Pregledali su dokumente i naše vozilo, što je bilo sasvim u redu, bila je to granična policija. Potom je policajac tražio alkotestiranje, što je moj sin odbio. Zamislite - usred šume?! Zbog odbijanja alkotesta napisao mu je prekršajnu prijavu za koju je kazna pet tisuća kuna i oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana. Mislim da je to bilo čisto maltretiranje i isključiva namjera naplate kazne, a ne briga za sigurnost na šumskom putu”, ispričao nam je Petak, dodajući kako je u suradnji s odvjetnikom sin napisao žalbu, odnosno prigovor.