Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

maverick

Neki dan prolazim pored tog broda...pa nema ni prozore...Mozda je nesto radio na njemu ovih dana ali tesko ce on to opremiti za ozbiljan put
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rale2505

Prije dvije godine je išao  Sisak - Beograd - Osijek....

alex7777

taj je jucer oko 14h prosao kroz Aljmas nizvodno  ako se nevaram  :takoje:

pajdo77

Zatvorit u mentalnu ustanovu i baciti ključ. Sutra će luđo skuhat nekog drugog

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Sg.Pepper

Trebao je raditi na kratki saft!
dec d vej aj lajk it....

Ivan Borojević

Citat: rale2505  u Lipanj 09, 2018, 19:35:33
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=73107
Danas prije podne sretnem tu ekipu sto idu do delte Dunava. Sreo sam ih u restoranu Mornar kod Vukovarske luke, sredjivali papire sa Kapetanijom i Carinom za daljnju plovidbu prema Novom Sadu. Simpaticni  mladi decki, raspolozeni, puni elana. Malo smo se izdivanili a onda su rucali. Da mogu dobit godisnji isao bi s njima, ekipa do bola. Tjedan dana kosta 200 eura, znaci ta tri tjedna bi kostala 600 eura sto osobno smatram prihvatljivom cijenom, za takovu avanturu. Nagodinu vele ice od Regensburga pa nizvodno do Crnog mora. To je moja najveca zelja, samo kajakom. Cijeli zivot zivim na par metara od Dunava, odmalena plovim po njemu i to bi mi bio sto kazu slag na tortu. Pedeseta je tu, samo da se kockice posloze a onda mogu i umrijeti nebi mi bilo zao. :bye:

maverick

Da..novci su bas prihvatljivi...vecini je problem toliko vremena...A svima bi to bio vrh vrhova

maverick

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....