Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako ovo potraje bit će tu šatora ko u logoru Komanča i Sijuksa zajedno.

pajdo77

I šta su oni dobili tom nazovi zabranom? Ljudi su pecali pod njom i pecat će i sada. I tako pecaroši ne sjede jedan drugom na ramenima dok pecaju. Sve me to podsjeća na " izdao sam zakon zato što mogu i ja sam faca" a zabrana totalno bez veze. Netko je pametno rekao da i na natjecanjima pecaroši love jedan od drugog metrima udaljeni a ne kada dolaze pojedinačno na pecanje sa obale ili čamcem. Mogućnost zaraze minimalna.

pajdo77

Evo još jedan "pecaroški" članak koji kaže da je stožer civilne zaštite Vukovarsko Srijemske županije odobrio sportski ribolov. Dakle sad se smije na vodu ali kako? Mora se tražiti dozvola za izlazak na pecanje i opravdati zašto idete na pecanje :sha:. Kreteni obični. Zašto idem na pecanje? Valjda zato da tamo naranim svinje. Valjda idem na pecanje zato što mi se peca i na kraju krajeva šta ja imam kome objašnjavati zašto idem na vodu? Koji su to fikusi Bože me sačuvaj. Ovo mi je sad interesantno. Dakle "stožer CZ" odobrava "lokalnoj samoupravi" da odlučuje o pojedinačnim zahtjevima i njihovoj opravdanosti. Onda ta ista "lokalna samouprava" odobri "županijskom ribolovnom savezu" da ona apelira na "ribolovne udruge" kako bi zahtjevi za propusnicama bili što minimalniji. Dakle ovo nema ni u Bocvani. Za taj je papir dakle bilo potrebno nekoliko stožera i isto toliko udruga. Apsurd je i taj što su odobrili izlazak na vodu a u isto vrijeme apeliraju na ljude da zahtjevaju što minimalniji zahtjev za propusnicama :sha:. Nemam više snage pokušavati shvatiti gdje je tu logika i kako je moguće da ama baš u svakoj udruzi ne postoji bar jedan normalan čovjek koji bi ukazao na budalaštine koje ovi stožeri i šefovi mjesnih zajednica donose. Dobro smo mi i živi kakvi kreteni su na nekim pozicijama i to lokalnim,o onim na višim sve me strah i pomisliti.

maverick

Opusti se malo...hebote...prsnices ko kokica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ne mogu ja biti "ladovina". Ja bi to sad najradije na hrpicu pa bez klope i vode zatarabio u neku šupu dok ne shvate kakve oni budalaštine pišu i kakve odluke donose. Ni država mi nije jasna. Ne znam koje ministarstvo ima pod sobom "sportski ribolov" ali ako to ministarstvo ima ministra valjda je on nadležan da se obrati preko medija i kaže da na području države od dana tog i tog prestaje važiti zabrana u vidu"sportskog ribolova" te su tim istim ribičima dozvoljeni izlasci na vodu. Kakvi izmišljeni stožeri,kakve udruge? Zato i vlada tolika zbrka što ministar ne otrese ku*cem o stol i objasni ovima lokalcima ko je majstor a tko malter nosi.

majstor

Kod nas u svi pecali i nitko nas nije dirao, mada je do jućer bilo zabranjeno. S obzirom da nije proglašeno izvanredno stanje, ta odluka je pravno neutemeljena, odnosno to je kršenje ustavnog prava. Konačno je ukinuta.  :takoje:

maverick

I tu je majstore isto, samo jucer nakon promjene da se moze...nisam primjetio da je bilo vise pecaroša...ali eto...Pajdo je moj veliki drug i borac za ljudska prava...sad kad su dopustili njemu on se suosjeća s kolegama iz druge Županije....Ja da imam ikakvih prava stavio bih njega da im on malo kroji sudbinu....bilo bi tu vise nastradalih nego od corone  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:stripii: :stripii:

Znači li ta odluka da će se moći dobiti propusnica zbog pecanja ili samo da smiješ pecat tu gdje jesi?

pajdo77

E moj No,kud si zapeo? To će odlučit njih 5 iz crvenog križa,osmorica iz gorske službe spašavanja,dva domara iz mjesne zajednice te udruga "babe" na nedjeljnom ručku. Sad su tek odobrili da se smije na vodu,sad opet treba sjest pa razmislit gdje ko smije pecati. Posla do penzije imaju.

Harley

Meni moji dali trajnu propusnicu još da dođe ekipa na seminar za lov šarana onda je to vrhunac
Living your dreams, do not dream the life

No

Citat: pajdo77  u Travanj 17, 2020, 12:06:35
E moj No,kud si zapeo? To će odlučit njih 5 iz crvenog križa,osmorica iz gorske službe spašavanja,dva domara iz mjesne zajednice te udruga "babe" na nedjeljnom ručku. Sad su tek odobrili da se smije na vodu,sad opet treba sjest pa razmislit gdje ko smije pecati. Posla do penzije imaju.

Ne znam šta će oni, ali ću idući tjedan pristojno pitati. Ako daju daju a ako ne daju onda u proboj pa dokle stignem  :stripii: :stripii:

Ima tamo na Savi jedan čovjek koji se muči sa šaranima, od kad je ovo počelo i još ni jednog nije ulovio.
Moram otići tamo i pokazat mu kako ta riba izgleda 

Danas je dobio nekih napitaka, tako da nema smisla da se sam pati s tim

Bojim se da se ne propije,  da ne strada zbog šarana, lako za virus  :stripii:   :stripii:

fire193

Citat: pajdo77  u Travanj 17, 2020, 12:06:35

I onda se pitaju zašto su im išarali auto...http://www.glas-slavonije.hr/429997/8/Sprejem-isaran-automobil-DVD-a-Dalj

BeGo

Za pecanje ne treba propusnica ali treba za napustanje mjesta prebivalista..