Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Ma ja ovo čak i nisam u vezi nogometa stavio nego u kontekstu naše države

maverick

Česta priča ovih dana...može im se...Nama je lik na godišnjem prigovorio sto prolazim kroz terasu , koja je izmedju ostalog napravljena da stepenice s plaze vode točno u nju..Nemas kud dalje...moras tu proci. Razumijem da je nervozan jer nije mozda islo sve po planu, razumijem da je sve to skupa neka investicija i da ocekuje povrat ulaganja i zaradu, ali nisam niti cu ikad razumjeti bezobrazluk i svojatanje necega sto je dio prirodnih ljepota ove države.  Lagan na okidaču naravno da se nisam mogao suzdrzati...pa to sve skupa izgleda ruzno jer dosao sam na odmor a ne da tamo mlatim nekog lika..ali ajd...Na ljetovanje sam do sad isao na Jadran cisto zbog klinki...obidjemo svaki put neko drugo mjesto...da im ostane ponesto lijepo iz tih avantura. Što se mene tiče tri dana Dunava ili Drave je puno vrjednije ali...nadam se da ce se i to promjeniti narednih sezona pa necu ni ici tamo i gledati to sve skupa....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

¸Koliko ja vidi sve je po PS-u   :toothy9:

Gremlin

maverick

Kontam da cemo doci bar da vidimo izbliza  :stripii:

pajdo77

Kažu da bi se od prvog trebali otvoriti i unutrašnji djelovi birtija. Bar me neće žena vidjeti gdje pijem

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Citat: maverick  u Kolovoz 27, 2021, 10:48:34
Kontam da cemo doci bar da vidimo izbliza  :stripii:

Samo ti ponesi kulena i ne sekiraj se ništa...može i kod mene na brodu...

:stripii:

Citat: pajdo77  u Kolovoz 27, 2021, 11:15:16
Kažu da bi se od prvog trebali otvoriti i unutrašnji djelovi birtija. Bar me neće žena vidjeti gdje pijem

Ne znam ja o čemu ti to...
Ovde u BG sve radi normalno i napolju i unutra, ko da Korone nikad nije ni bilo, niko maske ne nosi, ni u prevozu, ni po kafanama, ni po marketima, a nova Covid bolnica se puni i broj zaraženih se uvećava...danas će da bude 2500+.

:uf:

pajdo77

Vi ste prihvatili Švedski model. Tko rikne-rikne,hebiga,nije imo sreće

Gremlin

Citat: pajdo77  u Kolovoz 27, 2021, 11:52:45
Vi ste prihvatili Švedski model. Tko rikne-rikne,hebiga,nije imo sreće

Ko rikne, rikne...
Ali može se uraditi dosta toga da se mogućnost da rikneš smanji

Recimo ja sam preležao Koronu prošlog Jula, lakši oblik...ostale posledice.
Vakcinisao sam se prvi dan kad je mogao Pfizer, masku nosim UVEK u zatvorenom,
ali maksimalno ga izbegavam, samo ono što baš mora. "Popio" sam više alkohola na ruke nego na usta u toku prošlih 12+meseci.

Da se ja pitam vakcinacija bi bila obavezna ili nemaš zdravstveno osiguranje i lečenje - jel ako hoćeš neka građanska prava, onda imaš i neke obaveze.

:uf:

kuka

Ko se više boji? Cijepljeni necijepljenih ili obrnuto? što će ti maska ako si cijepljen?
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

dravski pecaros

Jel neko zna šta to znači tranzit,nešto sam čuo da možemo za Srbiju ali samo na 12 sati..