Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Naravno da je tako kad se u takve firme zapošljava po političkom ključu. Sve zaposlenike tih kapatanija i lučkih uprava da okupiš, pitanje je dali bi uspjeli upalit laptop i napisat koju suvislu rečenicu.
Kako će onda napisat stručne studije ? Pa platit će nekome sastrane da to za njih odradi i masno im to naplati, uz naravno standardni povratilović u obliku debele plave koverte.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Odem u dom zdravlja na rengen pluća. Uđem u jednu ordinaciju,ona pogleda uputnicu i onda svoju pošalje kompom bukvalno dvoja vrata dalje. Naravno svugdje sjedi i čekaj. Za nas su još golubovi i dostavljači a ne e-pošta

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

vozi ona kožni u obje varijante :stripii:

Gremlin

Pustite je slobodno niz Dunav, čekam je s velikim meredovom...

:stripii:

madmax

pajdo77

Jučer pecam,netko me pozdravlja iza leđa uzvodno,odzdravim i tek onda se okrenem. Neka gospođa u kabinašu,gore honda,kad me obišla u leru po gasu i juriš prema ušću,sama. Prvi put vidim da žena ide na pecanje u čamcu solo

dravski pecaros

Ko kaže da ide na pecanje??
:occasion14:

maverick

Citat: pajdo77  u Rujan 07, 2021, 20:19:36
Jučer pecam,netko me pozdravlja iza leđa uzvodno,odzdravim i tek onda se okrenem. Neka gospođa u kabinašu,gore honda,kad me obišla u leru po gasu i juriš prema ušću,sama. Prvi put vidim da žena ide na pecanje u čamcu solo

Molim te malo podrobnije...koji kabinas...koliko gospodja ima godina itd itd....imas na uscu one dvije gospodje u ozbiljnim godinama sto idu cesto same na pecanje , imaju i oni dvoje sto dodju u stari Dunav s Šarkom i nekim otvorenim čamcem...i onda se razdvoje i pecaju svatko u svom čamcu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mislim da je bjeli plastični,gore honda,gospođa svjetlije kose. Pošto vidim ko pečena patka moguće su manje korekcije

ljuska

pošto kažeš da slabo vidiš pa to ti neka sa kruzera mahala on je bijele boje :rofl2:

pajdo77

Nema kruzera,valjda ih Korona usidrila.

pajdo77

Ne kmečim dok ne vidim da fali svinjetine

madmax

Kaže 9 kg prosjek koliko pojedemo, pa reko ovo godine nisam još ni 2 kile. Da riba valja vuk bi dunavom vladao. :hi: