Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nista , kupujemo kukuruz ove godine u vecim kolicinama pa cemo im izvoziti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Susjed jutros ide sa pije i nosi neku tužnu vrećicu,otvori je i kaže-ode sto kuna a bez mesa,spomene i buduću cijenu ribe te da je kg odojka 18 kuna kod Ravlića ako sam ga dobro razumio. Znači upola manje nego šaran. Meni štima,bez šarana mogu a na praskatona nisam gadljiv.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

jurajurajura01

Spust neptun je zatvoren dotjerali 2 broda nemoze se ni bicikl spustit zato na rrf ce biti dobar spust bez stepenice

pajdo77

Bili ja i Blade za vikend staviti motor..preko sedam mora i sedam gora smo ga nosili zbog tih šlepova

maverick

Lijepo...nedavno smo tamo vadili čamac...treba dva normalna auta da izadjes iz te rupe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Rap

Ti jos imas mjesta i za terasu

madmax

Zna izletiti na oglasu takav i u osijeku

madmax

11.5.2021 ga zaustavili, pa čovjek je mogao 3 puta umrijeti od tada...

maverick

Nekuzim kakav je to svecenik...ima stapove...ima zenu...Pa taj je leb te gori od nas  :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Citat: šajzika  u Travanj 01, 2022, 14:47:42
Madzarski :stripii:
To bi mogao bit onaj davež što je trajno brisan prije dvije-tri godine sa foruma,

dravski pecaros

pajdo77

Tako je Dravski,on je bio Mađar i mislim nekakav svećenik ili nešto takvo te je pecao,bila bi to prevelika slučajnost da ih ima dvojica