Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Lijep dokumentarac o Dravi i Dunavu, ne znam u koju temu pa neka admini premjeste gdje treba

maverick

Gledao sam negdje neki kratki snimak...bas budaletina...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Imala je država 2000 godina da iskopa neki Rimski novčić npr al treba uzet lopatu u ruke. Lakše je ovako uzet već iskopano. Treba sve to povadit i prodat u bescjenje. Gledam dokumentarce gdje Ameri pronalaze neke predmete pa daju na procjenu starosti i naravno ono što svakog Amerikanca najviše zanima a to je vrijednost samog predmeta jer bi se hebali za dolar. Tamo je stvar stara 150 godina svjetsko čudo sa obzirom koliko kao nacija postoje. Tu ne nislim na Indijance nego na vrijeme od dolaska bjelaca. Mi tu po babinom tavanu imamo starije stvari nego što je njihova povelja nezavisnosti. Poanta je da ne cjenimo to što imamo i zato te starine treba dat nekom tko će ih cjeniti,bolje nego da stoje zakopane još tisućljeće.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

pajdo77

Ajd tu ću. Skočim sad do benze po malo goriva da ne bi veslao od preko. Za sto kuna nasipao 7.2 litre. Nisu kršteni. Ajd pa ja samo pređem Dravu i to mi traje danima al onaj tko ide do Dunava i ima jaču pilu taj kredit mora dići za jedno pecanje. Ne tako davno za tu lovu kupio istu količinu supe,dva i pol deci goriva i imao za konjak u Balotama pri povratku. Ošlo sve u materinu.

maverick

Jučer smo bas pričali o tome, Kupiš 30 litara goriva...ono...da imas koju litru viska...da ne ides kuci na parama...Kupiš litru Antique...kupiš jednu zero colu...Uz to sve ide voće, pošto po malo grickam cijeli dan..Varalica koja se izgubi....i eto nas na 100 eura dan pecanja na Dunavu bez da sam se pošteno i najeo i opio  :stripii: Sad tu dodaj malo kukuruza, malo primame...malo kopči...udica...ovisno tko šta peca....Ako su durbaheri u igri ili ne daj bože lepica....pecanje postaje teški luksuz. Sad kad idemo na dva dana nosiš i rostilj i meso...bude nas vise u ekipi ali ide svatko svojim čamcem...Nakupi se to da je sramota i reci koliko kosta

pajdo77

Nekad je pecanje bilo za sirotinju. Rijetko je koji glavonja išao pecati,elita je išla u lov. Sad on naslijedi pušku od dede i opet dobar,ajd ti uzmi štap od dede kad su na pecanje išli bez štapa,odreže neku granu na licu mjesta i peca,Germine donosili gasbajteri ko neko svjetsko čudo. Sad metak par kuna,vobler Japanac 20 eura.

miha

a divljači ko u priči ,a priči nikad kraja .... :uf:

maverick

A ne, nema šanse . Odkad su Buhin i Tonyc postali lovci...pa prije bih si lijevo jaje odrezao nego isao s njima  :stripii: :stripii:

mamijo

Citat: Slave  u Svibanj 26, 2022, 14:52:53
Koliko sam čuo nije 1 čamac već 3 su se prevrnula  :red-card:
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3503415-snimak-divljanja-plovila-dunavom-idu-u-paru-i-stvaraju-talase-jedan-camac-zbog-toga-se-prevrnuo

Bio sam u camcu kad su ova dvojica prosli kroz Beograd tj pored mene ... ne znam koji su, a da su digli velike talase - o daaa ...

ali i skoro svaka "bela ladja" digne talase slicne velicine ... nije drama - samo malo da se pazi ...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

pajdo77

Klinac se ti dabrovi boje ljudi i miču se od njih. Ima dobre dvije-tri godine kako sam u koje doba voblerisao kod vojarne. Torbu sa varalicama ostavio pod vrbama da mi ne smeta. Neki vrag šuška u a ja ne vidim šta je u tom mraku,upalim lampu a dabar kraj moje torbe glaba neku granu ko pravi. Ajd sad ti do torbe ak si baja. Pa to veliko ko prase. Ne trebam ni reći da sam bacao jedan te isti vobler mada nije htjelo ni čvoknit na njega. Dobrih pola sada je majstor žvakao tu granu ko da ja ne postojim prije nego je odšetao. Boje se ljudi. Nek to meni taj baja dođe reći.