Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Eto sutra Hempela sa novom paletom antialgina . Cijena prava sitnica.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Meni ovo okruzenje s gay prizvukom kao da ima prste i u ovakovim pojavama...preljubičanstveno je to meni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kondor-113

Citat: miha  u Srpanj 12, 2022, 09:43:15
https://www.glas-slavonije.hr/498556/3/S-komarcima-se-ne-salimo-Cak-i-kada-ih-nema-kao-ovo-ljeto-stalno-smo-na-oprezu ..... NNNI  :stripii: KOMARAC NIKAD NE SPAVA ..

Komaraca ima, samo su oni na privremenom radu u Njemačkoj, Austriji ili Irskoj. Otisli su trbuh za kruhom.

Por la razón o la fuerza.

pajdo77

Eto ja bih mogao u svoj krevet primiti neku dobrodržeću baku sa tim da naknadne reklamacije ne uvažavamo.

madmax

Gospodin Martinčević si sva vrata zatvorio i onda očekuje sponzore...

maverick

¸Necu da ovo ode u politiku, ali mi smo jadan narod i treba nas hebati dok nam dupe ne utrne...Gledam neki dan onaj krmak osudjen zbog prevare sad vodi neku kapanju protiv nekog iz Vlade...sad netko od novinara pita Martinčevica za misljenje o ovome i ovome...organizira nam ovo i ono a  vodi se postupak na kojem je priznao da je prevarant...pa dokle vise nas trebaju voditi lopovi i bivsi osudjenici...kad ce jednom doci na neko mjesto netko ne da je pošten...vec koji bar do sad nije krao podmetao i otimao od ovog napaćenog naroda...Pa sta radi taj dotični novinar Ivica Getto kad je dosao da ispituje takve kao Martinčević.....o jebem te zivote kud mi idemo  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ðorđe Balašević je jednom prilikom rekao
Nije problem u ljudima koji vladaju,problem je u ljudima kojima se tako lako vlada,živa istina i nema dalje.
Rade to što rade jer znaju da mogu,mi šutimo,oni dalje po svom ili promjena funkcije i nastavak slijedi al nećemo kako kažeš o politici.

nekinho

Da su pošteni i čestiti teško bi  došli i opstali na tim funkcijama jer nikada nisu poštenjem ništa ni stvorili. Šta reći kad sami to priznaju i nikom ništa. Ajmo o pecanju, sve ostalo diže mi tlak malo jače...  :uf:

madmax

Ajmo može taman imam nešto za pitat. Postavim u temu.