Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

Citat: dravski pecaros  u Lipanj 17, 2013, 14:02:51
ja svakako za slijedece druzenje castim picem to stoji..ovo mi ispalo da evo prije sat vremena dođu zvat u subotu u svatove  rodbina..katastrofa  :angryfire:
Eh kolega, gledaj to iz veselijeg ugla, svatovi mogu biti jako zabavni,  :wav: zasto bi to bila katastrofa  :occasion14:

maverick

Tope to si nas ti izmalerisao  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Za iduće okupljanje mora da bude šou  :headbang:

Retfalački mačak

Citat: Greys  u Lipanj 17, 2013, 22:05:07
Malo ću pomoći  :wave:  i     :occasion14:

dravski pecaros

nadam se da ce uskoro biti vec fali ekipa..najvise mi zao sto i iznenađenje malo trebalo biti i sad ja moram odgađati.... :BangHead:

Kugla

Komšija Dravski ne sekiraj se ima dana više nego kobasica, (jel se tako kaže)  ;D

dravski pecaros

Citat: kugla  u Lipanj 18, 2013, 07:58:18
Komšija Dravski ne sekiraj se ima dana više nego kobasica, (jel se tako kaže)  ;D
tak nekak...uzivam na slobodnim danima

Slaven

Citat: Greys  u Lipanj 17, 2013, 22:05:07

Hmmm, sviđa mi se ova izjava

Jožef1

No sikiriki dravski  :nono: uživaj u svatovima te dobro pogledaj mladoženju i uoči što te ćeka  :alas: i ne samo tebe....  :sad1:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

hihi ma ja najmanje brinem sta ce poslije svatova biti...bez pecanja nemogu to mala zna i tako je prihvatila.... :icon_salut:

mlb

Društvo a kakve su šanse za okupljanje početkom 7. mjeseca (recimo prvi ili drugi vikend)??

mlb

Uh to bi bilo krasno da me trefi kad imam slobodni vikend!! :hello2:

Kugla

Stvar je dogovora, slobodnog vremena članova.Sad nakon svih lovostaja, pa ovih viskoih vodostaja svi jedva čekamo da odemo pecati, e sad koliko će tko biti zainteresiran za neko okupljanje kažem sve je stvar dogovora. Uvijek se može neko okupljanje dogovoriti.  :icon_thumright: