Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Sva dosadašnja druženja na kojim asam bio su bila odlična, pa nema razloga da i sljedeće ne bude tako  :icon_thumright:

raso

Slaven

Znaš da ti budem iskren zaželio sam se novih dogodovština, na zadnje okupljanje nisam uspio doć i gledat ću da na sljedeće dođem obavezno :wave:

raso

Koliko nam je bilo dobro, najbolje svjedoči to da smo morali ponoviti za dva tjedna, zato evo kombinirano fotke sa oba druženja. One nedolične nećemo objaviti

maverick

Sve me trnci prodju kad vidim slike  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Samo da ti kažem da ovaj gospodin sa gripom sada izgleda mlađe bar 5 godina... :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Kugla

A nema druge nego organizirati okupljanje, a tanjurača puna ribe  :blob3:  :toothy10:

Slaven

Na tom okupljanju se baš potrefilo, subota i nedelja je Dunav rasto i nabio se smuđ u obalu. To je vrhunski odgovaralo pančevačkim i našim muvarošima koji su napravili dar mar. Nedeljni ručak je bio kraljevski, friški smuđ na tanjurači :tongue1: :tongue1:

Lijepo je bilo kakvo okupljanje, al još kad se lovi dobra riba, neprocjenjivo

Greys

Dečki, slike su bombonček  :icon_biggrin:

mlb

Uh , družemje uz vodu milina!! Idem sad piti što više vode da drava i dunav padnu do početka 7. mjeseca!! :love5:

Greys

Da smo kinezi nebi pala dotada  :icon_biggrin:

Jožef1

Ajmo dječki, imamo još dva-tri tjedna za jedno veliko okupljanje. Dogovorite se, gdje, kako, koliki je upad itd. sve prihvaćama  :thumbsup:  :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Podržavam. 01.07.2013. sam u Osijeku.  :toothy10:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Uvijek za, a mjesto jel definirano? dan ili dva u paketu?