Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Znas da se ja i po tom pitanju ne stidim  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

A ne ta fotka je sa Vranskog, kao i ona gdje pravi večeru i pere suđa, a kaže da ne zna.......... :beee: :beee: :beee:

maverick

Mani se slika s Vranskog i pranja suđa.... :pain10:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

te slike čuvam za naslovnicu :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

Kuha li poglavica ili ne  :icon_scratch:, biće da kuha.  :occasion14: Nego jel okupljanje odgođeno za početak 9.mj kad ne bude ovako vruće i kad svi odrade godišnje odmore ili je nešto planirano tokom ljeta.

Greys

Vjerujem da ga je to žena naučila  :toothy12: :toothy12:

raso

Jbg ja mislim da je to utjecaj Retfale :beee: :beee: :beee:

Kugla

Nema u tome ništa loše, i ti ćeh kuhati i mađarica će te pustiti na pecanje kad god hoćeš  :toothy10:

Greys

Nemjenjajte kanal, Greys ima svoju temu, ovdje netko drugi pere suđe  :icon_biggrin:

raso

Ja mislim da je vodostaj dobar za jedan dobar fiš i ligjt pijanstvo, u 9 mjesecu možemo reprizirat :be happy: :be happy: :be happy:

retfala

zato imam organizatorske sposobnosti :icon_biggrin: :toothy12:

maverick

Da ja objasnim ukratko....retfala je naucen na red, na cisto...ali nije naucen da ode u kupatilo s šamponom...pa mu netko treba donijeti...pa onda odnesi mu peškir....pa zove za 3 minute da nema gace...znaci lijencina na kvadrat  :toothy12: na kraju sam ga pitao da mu popušim pa da ima kompletan dozivljaj kao da smo kuci  :toothy12:

U nasem apartmanu se svaku vecer odvijalo masakriranje...a posto ja najmanje pijem zapalo me da perem sudje..i to samo prvi dan...kasnije sam svako jutro isao kupovati ciste tanjure  :toothy12:
Jes moram priznati twister mi je pomagao ali i on je to radio iz niskih pobuda...jer za cijelo vrijeme nisam poklekao a bilo je svakakvih ponuda  :toothy12:

Sve u svemu to mi je bila avantura kakvu sigurno necu vise ponoviti....jer smo se dogovrili da slijedeci put vodimo domaćicu sa sobom....znači prvo mjestu u autu je za Zagija a onda pribor i ostalo  :toothy12:

kawasaki

jel ima slika di dvojica drilaju tu bi trebala biti i moja guzica  :bootyshake:  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

Jožef1

do konca života, nezaboravljeni doživljaj  :thumbsup: a sad je tu još i kawa..., de malo o tomu  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Kawasaki što si odigrao odigrao si, tek nakon desete godišnjice braka počeš od žene dobivati koji dan slobodno, ako budeš dobar možda se zalomi i jedna do dvije noći.
Za takovo tulumarenje moraš imati i donji veš koji odobri specijalno za tu prigodu oformena komisija sa poglavicom na čelu- drug Twister položio iz prve :beee: :beee: :beee: