Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Ovo postaje ekipa za očevid  :toothy9:

Slaven

S obzirom da ozbiljno okupljanje neće biti vjerovatno do 9tog mjeseca, u mene u Orahovici ima lijepih događanja naredna dva vikenda. Sad u subotu je impact night oli ti ultimat fight+k1, jezero Orahovica subota naveče( biće jedno desetak borbi). Sljedeći vikend je feragosto jam, petak, subota, nedelja, krmačluk maldih uz rock, tehno, rave koncerte (najače događanje u Hr a možda i šire) ko će dolazit nek se javi meni :blob10:

Darko

a možda se i organizira neka delegacija iz OS pa dođemo malo  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Znas da to s delegacijama i izaslanstvima uvijek loše završi  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

A zašo, šta se dogodi s tim delegacijama :toothy9: znaš da kod mene nema nikakvih problema ( jedino ako se zakačimo sa natjecateljima, što nije isključeno znaš kakvog kolegu imam i odakle)

Hunter

Slavene,znaci u subotu pijemo zuju na feragostu!

Slaven

Hunter

Slaven

Neznam za tvoju, al moja zna sta ce se gore desavat. Ako me nebude pustila uvijek postoji opcija za posvadat se tako da ja sigurno idem a moram i tugu ublazit sinoc mi oso dobar som  :crybaby2:

Stepa

Opa frende zar ovakve stvari ja moram na forumu pročitat :tongue1: :angry1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

He he he, zaboravi se nekad di se sta slagalo, na puno se to pecanja bilo :toothy9:

Jožef1

I, kada se planira okupljanje- druženje, svirka na sred Drave i ostale dogodovštine?
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Mornar Popaj

Idealno bi bilo zadnji vikend u 9. mjesecu taman se svi vrate sa mora, prođu Vinkovačke jeseni....  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravski pecaros

ja na godisnjem tak da sam za  :toothy10:

Retfalački mačak

Mislim da je vrijeme da se već jednom prihvate organizacije druženja, sa raznim sadržajem,  poglavica i vračevi. Poglavica i onako mora ići po svoje mišljenje u Belišće. Neka ponese papir i olovku, za svaki slučaj. :toothy9: