Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sandra

maverick

Svako po svom izboru...imali smo i takvih situacija od pojedinih kolega... :toothy12: ali nazalost nisu vise s nama na forumu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Odlicno, samo kad je to, ja 21 rujna u subotu radim, pa necu moci taj dan. Znaci dolazim sa plovecim vigvamom, i plavim perom. Ako bude koja skvo na okupljanju a boji se stakora koji nocu tumaraju, rado cu ih ugostiti  u vigvamu, mislim da se ne boje  :toothy9: a imam jos 4 lezaja osim moga. :3some: :toothy9: :thumbsup:

maverick

Mislim da ce pijanih forumasa biti na pretek... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

7 je regata , ja predlažem onda da bude 14-og  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sandra

jednu hitnu za ispumpavanje..
jaooo..red hrane..red piča..čakulanje..pa nazdravimo za čamac ..
pa za ulov..pa joj ogladnjeli smo..a od pecanja ni p... :toothy10:
  bit če to ovu noč je boi dugi dan.. :toothy10:

maverick

ma ne...peca se i to stalno...bude to i na kraju neko lagano nadmetanje po ekipama, trke s camcima...ma kao mala djeca...alkohol je na redu tek od ponoci pa do jutra i onda opet se ide na vodu...uglavnom bude luda kuca....

Darko

oni koji nas neznaju misle da se snima monty payton  :toothy10: , ili se pitaju jel to skrivena kamera :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

U svakom slucaju meni su to najljepsa druzenja... :thumbsup: tri dana na vodi..uz vatru i pecanje...i malo cuge...a bude bude opet uskoro...samo ne moze 14-ti...moracemo taj vikend kad je regata

Ivan Borojević

ja necu pecat, nemam vasu ribolovnicu, da ne naidje cuvar, ja cu se trijezniti uz radler od grejpa, a vama donecu rakije sto sam peko. :toothy9: :thumbsup:

maverick

Inace zatrazimo dozvolu za skup i napravimo dogovor s ribocuvarima...obidju nas ali ne traze nikakve dozvole  :thumbsup:

Ivan Borojević

Zar treba i dozvola za skup, to mi nije jasno.

maverick

Pa svako skupljanje treba prijaviti...tako nemamo problem..uz dogovor s ribocuvarima bude ipak sve opusteno... :thumbsup:

Kugla

Bolje da ne bude prvi vikend, polovinom mjeseca ili krajem je bolje,ali kako večina odluči tj. kako su ljudi slobodni, uvijek će biti da nekom ne paše datum, bilo bi idealno neki termin kad mogu svi, inaće nekoliko druženja na bajti je bilo prva liga, tamburaši u čamcu na dravi i sl.  :icon_thumright: a ja ču počastiti sa nečim jer sam obečao a i zadužili ste me i nikad vam to neću zaboraviti  :hello2:  :icon_thumright:

Greys

Samo da bude, a sad kada - meni svejedno