Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

sandra

jaooo..
jel sve mi se čini da je opaki :icon_biggrin:
  uf..taj bi mu sigurno dobro ušo..ovaj lego u ruku.. :love7: :not speak:

maverick

E hebiga sad...stvar se izmice kontroli  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

lezi odlicno, drska je do lakta, za bolji oslonac, jos sam ga bondeksiro da bude tamniji, pa prelakiro,sija se, uf al je lijep. :toothy12: :toothy9: :not speak:

sandra

nešto mi govori da je to tahman za njega.. :icon_thumright:
niušta ti ga sredi i na okupljanje ponesi..
  nemoj mašnu zaboravit stavit :alas: :alas:

maverick

Ja sam oduvijek bio decko naviknut na velike festivale...tak da ne bude eh nismo znali izvini oprosti i tako to  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Pa sta je sad, ja samo pisem kakav dobar stap imam za pecanje stuka, narocito kad idem sa alumom.  :angel13:

maverick

Ivan Borojević

Pa daaa, o tome vam govorim cijelo vrijeme. :toothy9:

sandra

neznam šta te mući.. :icon_scratch:
samo komentiramo šta treba ponjet sa sobom :icon_biggrin:

maverick

Pa da...neki trebaju ponijeti a neki su prirodno opremljeni  :toothy12:

Ivan Borojević

Ja znam sta cu ponijet, ponijet cu rakindzolu,a pecanja mi pun kufer,svaki bogovetni dan, moram se malo odmorit, nespavam vec danima. :toothy9:

Ivan Borojević

I kad je okupljanje, dal nekoliko dana tj. preko vikenda ili jedan dan, da znam dal da dolazim sa brodom ili alumom. :toothy9:  :thumbsup:

maverick

Do sad su okupljanja bila od petka do nedjelje...tri dana puni gas...tako ce vjerojatno biti i sad....obicno smo to radili na prvih par km drave....vjerojatno ce tako biti i sad...nadje se mjesto za satore...uvijek imamo kuhara u kampu....cugu i klopu cemo svatko po svome....s tim sto ce netko od nas ipak pocastiti s nekom zivotinjom na 4 noge....kokice ako kome treba dovodite sami....i sami odgovarate za zdravlje istih... :icon_biggrin: